Muotolevy Tilaratkaisut Oy:lle myönnetty Design from Finland -merkki

Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n Module-tiloille on myönnetty Design from Finland -merkki pitkäjänteisestä työympäristöjen vetäytymistilojen suunnittelutyöstä. Muotolevy Tilaratkaisut Oy on kehittänyt mallistoaan yhteistyössä sisustusarkkitehtien ja muotoilijoiden kanssa 2000-luvun alusta lähtien. Modernin työelämän haasteisiin suunnitellut Module-tilat ovat esimerkki suomalaisesta korkealuokkaisesta muotoiluosaamisesta.

Module-tilat Solo, Duo ja Team ovat eri kokoisia vetäytymistiloja, jotka soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten puhelinkopiksi, neuvotteluhuoneeksi tai työtilaksi. Module mahdollistaa työympäristön mukauttamisen työntekijöiden prosesseja palvelevaksi kokonaisuudeksi, auttavat parantamaan työviihtyvyyttä sekä tarjoavat yksityisyyttä keskittymistä vaativien tehtävien hoitamiseen.

Heikko työrauha, keskittymisvaikeudet ja yksityisyyden puute ovat arkipäivää valitettavan monessa työympäristössä. Mitä avoimempi työtila, sitä enemmän nämä haasteet korostuvat.

– Työelämän arki on rikkonaista ja koostuu kokouksista, kiireestä ja päättymättömistä tehtävälistoista. Jos työympäristön akustiikka on lisäksi heikko, vie keskittymisen ylläpitäminen valtavasti energiaa. Häiriötekijöiden keskellä ihmisen kapasiteetti ei välttämättä riitä, josta seuraa riittämättömyyden tunnetta ja alentunutta työtehokkuutta, Module-malliston suunnittelija Esa Vesmanen toteaa.

Module luo rauhalliset olosuhteet tehokkaaseen työntekoon hektisimmänkin ympäristön keskelle. Nopeasti asennettavat, heti käyttövalmiit vetäytymistilat ovat kätevä ratkaisu työolosuhteiden parantamiseen ilman toimitilaremonttia.

– Olemme onnistuneet yhdistämään huippuluokan äänieristyksen ja miellyttävän akustiikan unohtamatta oikeanlaista ilmanvaihtoa ja valaistusta, Vesmanen lisää.

Design from Finland -merkin Brand Manager Johanna Lahti tuntee ylpeyttä uudesta merkinsaajasta ja kiittelee Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n suunnittelutyötä ja muotoiluosaamista, josta on hyötyä monille toimitilahaasteiden kanssa painiville.

– Panostamalla suunnittelu- ja muotoilutyöhön voidaan tarjota toimivia ja valmiiksi mietittyjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Muotoilutyö luo sekä kilpailuetua itselle että vaikuttaa omien tuotteiden ja palveluiden menestykseen, Lahti pohtii.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mika Kujanpää, Muotolevy Tilaratkaisut Oy, mika.kujanpaa@muotolevy.fi, p. 0400 469 328

Brand Manager Johanna Lahti, Suomalaisen Työn Liitto, johanna.lahti@suomalainentyo.fi, p. 040 591 6143

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan. Liitto on arvoyhteisö, johon kuuluu lähes 4 300 yritys- ja yhteisöjäsentä. www.suomalainentyo.fi

Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Myönnettyjä merkkejä on yli 500 kappaletta.

Module luo puitteet työssä onnistumiselle tarjoamalla yksityisyyttä ja työrauhaa tehokkaaseen työntekoon. Modulessa yhdistyvät suomalainen muotoilu ja vuosikymmenten kokemus työympäristöjen toteuttamisesta. Module on Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n tuotemerkki. www.modulesolutions.fi