Tubettajaveljekset Roni ja Mike Back toteuttivat Avainlippu-videot

Nuorille suunnatun vaikuttajayhteistyön tuloksena Roni Back perusti Avainlippu-sukkien pop-up kaupan ja Mike Back sisusti uuden toimistonsa Avainlippu-tuotteilla. Videot voit katsoa tubettajien Youtube-kanavilta.

Tutkimuksemme mukaan nuoret liittävät Avainlippu-tuotteisiin ja -palveluihin rehellisyyden, paikallisuuden ja eettisyyden. Vastuullisuus on nuorilla vahva ostopäätöksiin vaikuttava ajuri.

– Olemme jo viime vuodesta lähtien tehneet vaikuttajayhteistyötä nuorten kohderyhmässä, koska koemme, että nuoriso on hyvin valveutunutta ja on herännyt myös siihen, että kotimaisen tuotteen valitseminen on vastuullinen teko, kertoo markkinointipäällikkö Reetta Mentu Suomalaisen Työn Liitosta.

Tämän syksyisen vaikuttajayhteistyön tuloksena tubettaja Mike Back sisusti kotitoimistonsa Avainlippu-tuotteilla. Kampanjan toisena keulahahmona toimiva Roni Back perusti Avainlippu-periaatteita silmällä pitäen ”Meemisukat”-yrityksen, jonka valikoimasta löytyy hauskat sukat Ronin kasvoilla koristeltuna. Avajaistempauksena hän pystytti pop up -myymälän Itiksen kauppakeskukseen ja jakoi sukkia ilmaiseksi onnekkaille vierailijoille.

Erilaisten tempausten järjestäminen ei suinkaan ole Ronille vieras käsite, sillä hän on jo mm. hypännyt vaijerin varassa 5 000 henkilön ihmismeren yllä Itiksessä.

– Tällä kertaa pidettiin ihan erilailla huolta turvallisuudesta ja otettiin asiakkaat vain yksitellen kauppaan ja kaikilla tietysti kasvomaskit päässä, Roni kertoo.

Kaupan perustaminen sai Ronin myös miettimään syvemmin Avainlippu-yritysten tukemisen tärkeyttä.

– Halusin testata minkälaista on laittaa firma pystyyn ja alkaa myymään omia tuotteita. Koin että haluan ehdottomasti tukea kotimaista työtä ja tuotantoa joten hyödynsin tässä prosessissa mahdollisimman hyvin Avainlippu-yrityksiä. Erityisesti näinä haastavina aikoina meillä kuluttajilla on mahtava mahdollisuus valita tosi monelta alalta myös se Avainlippu-vaihtoehto eli taho joka työllistää Suomessa.

Meemisukkien avajaispäivästä Roni kuvasi videon jota pääsee katsomaan hänen Youtube-kanavaltaan ”Roni Back”.

Mike Backin videon kotitoimiston sisustamisesta Avainlippu-tuotteilla voi katsoa hänen Youtube-kanavaltaan ”Miklu”.