Joutsenmerkki nyt kaikissa Fiblonin pehmopaperituotteissa

Joutsenmerkkilupamme on laajennettu koskemaan kaikkia valmistamiamme pehmopaperisia kattaustuotteita.

– Aikaisemmin lupamme koski tiettyjä tuotemerkkejä. Koko pehmopaperituotantomme on pitkään täyttänyt kaikki Joutsenmerkille asetetut kriteerit ja laajensimmekin luvan koko tuotantoomme. Kaikki asiakkaamme saavat nyt automaattisesti joutsenmerkittyjen tuotteiden hyödyt käyttöönsä”, kertoo tuotannosta vastaava varatoimitusjohtaja Mikko Ekberg.

– Joutsenmerkin laajentaminen koko pehmopaperituotantoomme on osa laajempaa kokonaisuutta, jossa nostamme esiin tuotteidemme ja toimintamme asiakkaille tärkeitä ominaisuuksia. Pitkä toimintamme sopimusvalmistajana on jättänyt suuren osan näistä vain sopimusvalmistusasiakkaidemme tietoon”, sanoo toimitusjohtaja Pekka Ekberg.

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden yhteinen ympäristömerkki, jonka tavoitteena on edistää kestävää kehitystä. Joutsenmerkki huomioi kokonaisuuden eli tuotteen koko elinkaaren ja kattavasti eri ympäristövaikutukset. Merkki asettaa vaatimuksia myös tuotteen turvallisuudelle ja laadulle. Joutsenmerkki kertoo tuotteen olevan ympäristön kannalta parhaiden joukossa.

Kaikki Fiblonin tuotteet ovat huippuluokkaa sekä vastuullisuudeltaan että laadultaan.

Lisätietoja:

Mikko Ekberg, varatoimitusjohtaja, tilaus-toimitusketju, Oy Fiblon Ab, mikko.ekberg@fiblon.com, puh. 050-5484682

Anne Ekberg, varatoimitusjohtaja, viestintä ja markkinointi,Oy Fiblon Ab, anne.ekberg@fiblon.com, puh. 050-5610671

 

Oy Fiblon Ab on vuonna 1979 perustettu suomalainen perheyritys. Fiblonin monipuolinen tuotevalikoima koostuu kattaus-, pyyhintä- ja mukavuustuotteista. Asiakkaita ovat mm. hotellit, ravintolat, kahvilat, lento- ja rautatieyhtiöt sekä risteilyalukset. Maantieteellisesti asiakkaat ovat Pohjoismaissa ja Manner-Euroopassa, mutta Fiblonin tuotteita käytetään kaikkialla maailmassa. www.fiblon.com www.fibraliina.fi www.facebook.com/fibraliina