Kehitetty Avainklubissa yhdessä suomalaisten matonpesijöiden kanssa: Suomalainen Maton Tehopesu

Uusi Suomalainen Maton Tehopesu 500 ml on vesipestäville matoille tarkoitettu tehokas pesuaine. Tuote on matalavaahtoinen, joten se huuhtoutuu helposti matosta pesun päätteeksi. Suomalaisessa Maton Tehopesussa on raikas tuoksu, joka viimeistelee pesutuloksen. Suomalainen Maton Tehopesu on Avainlippu-tuote.

Suomalaisen Työn Liiton Avainklubi-jäseniltä kysyttiin kesällä 2014 mattojen pesusta ja täydellisestä matonpesuaineesta. Tulokset paljastivat mattojen pesun olevan suomalaisille mieluisa tehtävä kesän alussa ja ettei täydellistä pesuainetta kaupoista toistaiseksi löydy. Suomalaisella Maton Tehopesulla aurinkoisen kesäpäivän siivoustyö on entistä mukavampaa ja kuluttajille se tarjoaa jotakin entistä parempaa; tehokkaan ja raikkaan tuoksuisen pesuainetiivisteen.

Tehon lisäksi Suomalaisen Maton Tehopesussa kiinnitettiin huomiota siivoustyön helpottamiseen. Matalavaahtoisena tuotteena Suomalainen Maton Tehopesu huuhtoutuu nopeasti ja helposti pesun jälkeen, jättämättä mattoa tahmeaksi tai raidalliseksi. Sillä mattoja pestään usein ulkona, on Suomalainen Maton Tehopesu biohajoava ja näin luonnolle ystävällinen.
Mäntysuovan haju on mattoihin liitetty tuoksu, mutta monien mukaan sitä on vara parantaa ja päivittää. Suomalaista Maton Tehopesua testannutta 17 tuotetestaajaa miellytti testissä eniten tuotteen miellyttävä, raikas tuoksu, joka vahvisti uuden tuotteen ostopäätöstä entisestään. Tuoksu oli matonpesukyselyyn vastanneiden mielestä kolmanneksi tärkein ominaisuus matonpesuaineelle.

Suomalaisen Maton Tehopesun kuluttajahinta on n. 2,50€ ja se on saatavilla kaikista Prisma-myymälöistä sekä hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista (mm. Citymarketit ja S-Marketit).

Lisätiedot:
Henrietta Linna
Junior Brand Manager
henrietta.linna@transmeri.fi

Sabina Finnilä
Business Category Manager
sabina.finnila@transmeri.fi

Oy Transmeri Ab:n kuluttajapalvelu vastaa tuotteita ja niiden käyttöä koskeviin kysymyksiin arkisin klo 13.00 – 15.00 maksuttomassa palvelunumerossa 0800 92299.

Transmeri palvelee suomalaista kauppaa markkinoimalla ja maahantuomalla kuluttajille tuttuja tuotemerkkejä, kuten Glade, MrMuscle, OFF!, Raid, Weetabix ja Alpen sekä luksuskosmetiikkaa, kuten Chanel, Clinique ja Guerlain. Suomalaisten erikoispuhdistusaineiden (kuten Suomalainen Maton Tehopesu) lisäksi Transmerin kotimaisiin brändeihin kuuluu mm. Lemon Juice & Glycerine. Osa Transmerin edustamista teknokemian tuotteista valmistetaan Vantaalla Transmerin tuotantolaitoksessa. Valmistamamme tuotteet on merkitty Avainlippu-tunnuksella.
www.transmeri.fi