Suomalainen BOBI® postilaatikkomallisto kasvaa uudella ainutlaatuisella postilaatikolla

Ympäri maailmaa pyöreäpäisistä metallisista postilaatikoista tunnettu Suomalainen Bobi tuo markkinoille täysin uudella tavalla ajatellun postilaatikon.

Yhteistyössä muotoilijoiden kanssa jumpattiin ajatuksella täysin uudesta postilaatikosta, joka olisi täysin erilainen Bobin nykyisen postilaatikkomalliston kanssa ja olisi silti yksinkertainen, toimiva ja kaunis. Lähtökohtana oli yhteinen ajatus siitä voidaanko Suomessa valmistaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä postilaatikoita, joiden kuluttajahinta jäisi reilusti alle 100 euron.

Uusi BOBI® BELLA on suunniteltu eurooppalaisen EN 13724 normin mukaisesti ja on lukittava. Uuden rohkean muotokielen ansiosta postilaatikon kansi kaartuu postilaatikon etuseinää pitkin alaspäin muodostaen samalla reilunkokoisen tyhjennysluukun, josta posti on helppo tyhjentää. Uusi, ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa sen, että postilaatikko voidaan jättää myös lukitsematta ja lukita vain tarpeen mukaan, esim. lomalle lähdettäessä. Oli postilaatikko sitten lukossa tai ei, niin suurikokoinen tyhjennysluukku ei avaudu itsestään kovallakaan tuulella. Pyöreä muoto pitää sisällään myös yllättävän tilavan postisäiliön johon mahtuu useamman päivän normaalit postilähetykset.

Bobi Bellan ainutlaatuinen muotoilu on tuotesuojattu Euroopassa ja Japanissa.

Valmistusmateriaali on pakkasenkestävä UV-suojattu polypropeeni. Asennustapoja on useita; seinään tai maahan, yksin tai ryhmässä. Värivaihtoehtoja on tyylikäs tummanharmaa tai tummanvihreä.

BOBI® BELLA postilaatikot valmistetaan Suomessa kuten kaikki muutkin BOBI® postilaatikot jo 25 vuoden ajan. Bobi Bellan suositusvähittäishinta on 65 €

Lisätietoja, tuotekuvat:

Lasse Lehtimäki

puh. 0400 343656

lasse@bobi.com

Bobicompany Oy

Hovioikeudenpuistikko 13

65100 Vaasa

www.bobi.com