Yritystarina

Yhteisöllisyyden puolesta yksinäisyyttä vastaan – Caritas

Caritas tarjoaa palveluasumisen, kuntoutuksen ja kotihoidon palveluita erityisesti vanhuksille ja vammaisille henkilöille Oulun seudulla ja Rovaniemellä. Palvelut tuovat sujuvuutta ja turvallisuutta arkeen, ja yhteinen toiminta ja aktiviteetit virkistävät mieltä ja kehoa. Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sanna Tervo kertoo lisää Caritaksen toiminnasta.

Ympäristö tarvitsee puolustajansa – KVVY Tutkimus

KVVY Tutkimus Oy työskentelee puhtaiden vesistöjen ja ympäristön puolesta. Yritys pyrkii lisäämään suomalaisten toimijoiden ympäristövastuullisuutta tuottamalla ja jakamalla tietoa ympäristön tilasta. Toimitusjohtaja Jukka Mattila kertoo lisää KVVY Tutkimuksen toiminnasta.

Seksuaalisuudesta kannattaa puhua – Sexpo

Alansa suurin ja vanhin toimija Sexpo-palvelut oy järjestää seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin erikoistuneita terapiapalveluita sekä kouluttaa seksuaalineuvojia, -terapeutteja ja -kasvattajia. Toiminnanjohtaja Tommi Paalanen kertoo, miksi Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneelle Sexpolle on niin tärkeää häivyttää häpeää seksuaalisuuden ympäriltä.

Täydestä sydämestä – Tays Sydänsairaala

Tays Sydänsairaala on sydänpotilaan hoitoon erikoistunut sairaala, jossa eri asiantuntijat työskentelevät yhdessä potilaan parhaaksi. Sydänsairaalan julkisen ja yksityisen puolen toimintatavat yhdistävä toimintamalli on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen.

Luottamuksen avulla kohti viisaampaa yhteiskuntaa – Akordi

Akordi Oy avustaa ja tukee päätöksentekoa, joka liittyy kaupunkisuunnitteluun, energiantuotantoon ja luonnonvarojen käyttöön. Ulkopuolinen neuvotteluapu helpottaa sopivan ratkaisun löytämistä hankalissakin tilanteissa. Akordin operatiivinen johtaja Emma Luoma kertoo lisää Akordin toiminnasta.

Kohti pykälää parempaa maailmaa – Honkalampi-säätiö

Honkalampi-säätiötä vie eteenpäin vahva tahto rakentaa kaikkein heikoimmillekin sopivaa yhteiskuntaa. Erityistä tukea tarvitsevat asiakasryhmät saavat konsernin kautta apua jokapäiväisen elämän sujumiseen. Talousjohtaja Satu Turunen kertoo lisää Honkalammen toiminnasta.

Arvokasta vanhuudenhoivaa suurella sydämellä – Kaunialan sairaala

Kaunialan sairaalan menneisyyteen kuuluvat muun muassa rakkaustarinat sodassa vammautuneiden potilaiden ja hoitajien välillä. Nykyään Kaunialan ikääntyneet asukkaat tavoittelevat kiikkutuolissa keinumisen maailmanennätystä. Toimitusjohtaja Mervi Ahlroth kertoo lisää vanhuspalvelukeskuksen toiminnasta.