Ajankohtaista aiheesta: Lojer

Suomalainen Lojer toimittaa sairaalasänkyjä uuteen Karoliiniseen sairaalaan

Suomalainen Lojer Group on valittu yhdeksi Tukholmaan rakenteilla olevan New Karolinska Solnan eli uuden Karoliinisen sairaalan sairaalasänkyjen toimittajaksi. Lojer on loppuvuoden aikana aloittanut viennin myös Saudi-Arabiaan. Yhtiö on kasvattanut vientiään tasaisesti, ja tällä hetkellä tuotannosta yli 60 prosenttia menee ulkomaille.

Suomalainen lojer kehitti maailman monipuolisimman hoitopöydän

Suomalainen sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja Lojer Group on tuonut markkinoille uudenlaisen manuaalisen terapian hoitopöydän, jonka ennakkotilauksia on tehty jo yli kymmeneen maahan. Kansainvälisesti patentoidussa Manuthera 242 -pöydässä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka parantavat terapeutin työergonomiaa ja vähentävät työn kuormittavuutta. Potilaalle hoito on miellyttävämpää ja tehokkaampaa.

Lojer voitti merkittäviä kilpailutuksia

Lojer on voittanut Suomen suurimpien sairaanhoitopiirien merkittäviä kilpailutuksia. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri (PSHP) valitsi Lojerin toimittamaan sairaalasängyt, potilaspöydät, yleistutkimuspöydät ja potilaspaarit kaksivuotisen sopimuskauden ajaksi. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) ja Helsingin kaupunki valitsivat Lojerin vastaamaan potilassänkyjen huoltopalveluista.