Ajankohtaista aiheesta: Jussi-lehti

Jussi 2/2016 on ilmestynyt

Vuoden viimeinen Suomalaisen Työn Liiton jäsen- ja sidosryhmälehti Jussi keskittyy erityisesti designiin ja sen merkitykseen liiketoiminnalle. Lehden ilmiö-jutussa palvelumuotoilun ytimessä ovat Ornamon hallituksen puheenjohtaja Kristian […]

Jussi 1/2016 on ilmestynyt

Tämän kertainen Suomalaisen Työn Liiton jäsen- ja sidosryhmälehti Jussi keskittyy erityisesti yhteiskunnallisiin yrityksiin ja niiden tuottamiin yhteiskunnallisiin vaikutuksiin. Lehdessä avataan sitä, mitä yhteiskunnallinen yritys tarkoittaa ja esitellään muutama mielenkiintoinen yhteiskunnallinen yritys.

Jussi 3/2015 on ilmestynyt

Avainlipun 50-vuotisjuhlavuotta on juhlittu näyttävästi eri paikkakunnilla ja foorumeilla. Vuoden viimeisessä Jussi-lehdessä nostetaan esiin juhlavuoden teemoja ja palataan vielä hetkeksi kesän SuomiAreenalle.

Jussi 2/2015 on ilmestynyt

Tämän vuoden toisessa Jussi-lehdessä ollaan jälleen suomalaisen työn ytimessä erityisesti Avainlipun juhlavuoden teemojen kautta.

Satavuotias suomalaisen työn lehti uudistui

Suomalaisen Työn Liiton jäsenille ja sidosryhmille kolahtaa postiluukusta tänään uudistunut lehti, Jussi. Satavuotisen taipaleensa kunniaksi uudistetun lehden avulla liitto panostaa jäsentensä näkyvyyteen ja tuo esiin kiinnostavia ja yllättäviä näkökulmia suomalaisesta työstä.