Ajankohtaista aiheesta: Suomalainen osaaminen

Tervetuloa meille -viikko avaa ovet suomalaisiin yrityksiin

Suomalaisen työn liiton organisoima Tervetuloa meille! -viikko järjestetään 2.–8.10. Suomen suurin yritysten yhtäaikainen avointen ovien tapahtuma auttaa yrityksiä lisäämään tunnettuuttaan sekä tuomaan esille suomalaista osaamista. Tapahtumaviikolle on tilausta, sillä suomalaiset pitävät tärkeänä, että yritykset viestivät avoimesti vastuullisuudesta sekä työllistävästä vaikutuksesta.

Itsetuntemuksella osaamiseen

Nykyisen työelämän muutoksen ominaispiirre on kaikenpuolisten sääntelyrakenteiden väheneminen. Muodollinen koulutus korvautuu alati jatkuvalla työssä oppimisella ja perinteiset urapolut muistuttavat värikkäitä tilkkutäkkejä. Ohjausvastuu siirtyy ihmisille itselleen ja itsensä johtamisesta tuleekin kaikille tärkeä tehtävä.

Sauna on suomalaisten mielestä paras Suomessa keksitty tuote

Lauantaina 11.6.2016 juhlistetaan suomalaisen saunan päivää. Sauna on juhlapäivänsä ansainnut, sillä Suomalaisen Työn Liiton kyselyn mukaan sauna on suomalaisten mielestä paras Suomessa keksitty tuote. Lisäksi suomalaiset arvostavat Suomessa keksittyjä astiankuivauskaappia ja ksylitolituotteita. Viidesosa naisista ehdotti kärkikolmikkoa parhaimmiksi suomalaistuotteiksi, kun taas neljännen sijan saanutta Nokia-kännykkää ja viidennelle sijalle yltänyttä Abloy-lukkoa kannatti 15 prosenttia miehistä.