Kenelle vuoden 2017 Designteko? Ehdota tunnustuksen saajaa ja osallistu Habitare-lippujen arvontaan!

Ehdota Vuoden Designteko 2017 -tunnustuksen saajaa 21.8.2017 mennessä! Ehdokkaina ovat kaikki Design from Finland -jäsenyritykset. Palkinnon myöntämisen kriteereinä ovat omaperäisyys, vastuullisuus ja design osana arkea.

Tuotteittain ja kategorioittain voit selata Design from Finland -merkin saaneita tuotteita ja palveluita Sinivalkoinenvalinta.fi-palvelussa. Kaikki Design from Finland -jäsenyritykset löydät lisäksi jäsenlistauksestamme.

Ehdottaminen on avoinna kaikille. Design from Finland -merkin saanut yritys voi myös ehdottaa itseään saajaksi. Designteko-raati valitsee ehdotuksista voittajan. Raati koostuu eri alojen asiantuntijoista.

Tunnustuksen saaja julistetaan Habitare-messuilla Suomalaisen Työn Liiton KOTI2017-osastolla 13.9.2017.

Kaikkien ehdotuksen antaneiden kesken arvotaan kahdelle hengelle 2 lippua Habitare-messuille, jotka järjestetään 13.–17.9.2017

Edellisen vuoden voittajat:

Vuoden Designteko 2016 Hakola Huonekalu Oy
Vuoden Designteko 2015 Drop Design Pool Oy / Drop-allas
Vuoden Designteko 2014 Droplet Hitech Design Oy / Lastu
Vuoden Designteko 2013 VM-Carpet Oy
Vuoden Designteko 2012: Beibamboo Oy