Ajankohtaista aiheesta: UPM

ABC-ketjun valikoimaan kotimainen, uusiutuva UPM BioVerno -diesel

Toukokuusta alkaen ABC-ketjun toimipaikkoihin tulee jakeluun UPM:n tuottamaa uutta puupohjaista BioVerno-dieseliä. ABC:n Smart Dieselin osana myytävä tuote on UPM:n oma innovaatio ja sitä valmistetaan UPM Lappeenrannan biojalostamolla. Korkealaatuinen polttoneste sopii kaikkiin dieselmoottoreihin.

Korkea setaaniluku ja matalat päästöt – Uudistunut St1 Diesel plus sisältää UPM:n kotimaista uusiutuvaa dieseliä

Energiayhtiö St1 on uudistanut Premium-luokan dieselpolttonesteensä. Koko St1-verkostossa jakelussa oleva Diesel plus on ainutlaatuinen diesel-laatu, jossa yhdistyvät huippuluokan tekniset ominaisuudet ja UPM:n uusi kotimainen puupohjainen uusiutuva diesel. Markkinoiden korkein setaaniluku mahdollistaa välittömän moottorin väännön ja tehokas lisäaineistus puhdistaa ja pitää suuttimet ja palotilat puhtaina, jolloin moottori toimii tehokkaammin ja taloudellisemmin. Uudistunut Diesel plus sopii kaikkiin dieselmoottoreihin.

UPM BioVerno -dieselistä tuli Avainlippu-tuote

UPM:n uusiutuvan dieselin UPM BioVernon erinomaiset ominaisuudet saivat yhden tunnustuksen lisää kun puupohjaiselle dieselille myönnettiin Avainlippu-merkki. Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetuille tuotteille, joiden kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia.