Ajankohtaista aiheesta: Johtokunta

Riitta Huuhtanen Suomalaisen Työn Liiton puheenjohtajaksi

Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen on valittu Suomalaisen Työn Liiton johtokunnan uudeksi puheenjohtajaksi. Huuhtasen mukaan liiton viesti suomalaisen työn puolestapuhujana on terävöitynyt entisestään ja liitolla on tärkeä rooli yhteiskunnassamme kun käydään keskustelua kuluttajien arvojen ja työelämän muutoksesta.

Uusia henkilöitä valittu Suomalaisen Työn Liiton valtuustoon ja johtokuntaan 2018

21.11.2017 pidetyssä vaali- ja valtuuston kokouksessa valittiin Suomalaisen Työn Liiton valtuustoon uusia henkilöitä. Vaalivaliokuntaan valittiin Suomen Messujen toimitusjohtaja Anne Vepsäläinen. Johtokunnassa aloittaa uutena henkilönä Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen. Valtuuston puheenjohtajana jatkaa vuonna 2018 Harvian toimitusjohtaja Tapio Pajuharju ja johtokunnan puheenjohtajana Kempin hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama.

Teresa Kemppi-Vasama Suomalaisen Työn Liiton puheenjohtajaksi

Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama on valittu Suomalaisen Työn Liiton johtokunnan uudeksi puheenjohtajaksi. Kemppi-Vasaman mukaan suomalaisen työelämän muutos haastaa Suomalaisen Työn Liittoa kehittymään työelämän muutoksen tulkkina ja yhteiskunnallisena keskustelijana.