Ajankohtaista aiheesta: Jouluruoka

Kyselytutkimus kertoo: nämä tuotteet suomalaiset hankkivat valmiina joulupöytiinsä

Suomalaisten joulukiireitä helpottavat monet valmiit jouluruuat ja vain 12 prosenttia suomalaisista ei turvaudu valmisruokiin jouluna. Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjatutkimuksen mukaan suomalaiset kuluttajat hankkivat valmiina joulupöytiinsä mieluiten leipää tai limppua. Myös sinappi on yksi joulun ehdottomista suosikkituotteista, jonka lisäksi valmiit joululaatikot ja savustetut kalat nauttivat suurta suosiota suomalaisten keskuudessa.

Ihana, kiireinen ja krääsäinen joulu vai jotain muuta?

Osallistuin Suomalaisen Työn Liiton edustajana joulukuun ensimmäisellä viikolla Tikkurilan kirjastossa Ekologinen joulu – hyvän mielen valinnat paneeliin. Paneelin juontajana oli Riikka Suominen (Vihreän Langan päätoimittaja) […]

Joulututkimus 2013

Suomalaisen Työn Liiton joulututkimuksen mukaan suomalaiset arvostavat kotimaisuutta edelleen korkealle valitessaan joululahjoja. Yli 70 prosenttia suomalaisista ostaa mielellään suomalaisia joululahjoja. Tutkimuksen mukaan yli 60 prosenttia suomalaisista katsoo, että kukkaronnyörit ovat jouluna löysemmällä kuin yleensä ja päätöksiä tehdään enemmän tunteella. Tänä vuonna suomalaiset arvioivat kuluttavansa keskimäärin 398 euroa pelkästään joululahjoihin.