”Verkostoissa on voimaa”

27.9.2021

Tekijät esiin! -juttusarjassa Suomalaisen Työn Liitto nostaa esiin työntekijöitään ja esittelee heidän tekemäänsä työtä. Millaista työtä liitossa tehdään? Tällä kertaa omista tehtävistään kertoo Päivi Fogelberg, liiton hallintopäälliikö.

Suomalaisen Työn Liitolla on pitkä historia mutta ydintehtävä on pysynyt samana vuosien saatossa.  Keskeinen tehtävämme on edelleen kannustaa kaikkia valitsemaan työtä Suomeen. Liitto myöntää ja hallinnoi suomalaisesta valmistuksesta, suunnittelusta ja yhteiskunnallisen hyvän tuottamisesta kertovia merkkejä. Koen olevani etuoikeutettu saadessani olla mukana tässä tärkeässä työssä yhdessä jäsenyritystemme sekä sidosryhmiemme kanssa. Ällistyn päivittäin osaamisen määrästä, mitä eri aloja edustavat jäsenyrityksemme tuottavat monin eri tavoin.  

Hallinnossa tapahtuu paljon ja koko ajan. Jos piirtäisi vuosikellon, olisi se kiemurainen ja alati muuttuva. Se tekee työstä mielenkiintoista ja koko ajan oppii uutta. Hoidan meillä monipuolisesti yleishallinnon, taloushallinnon sekä henkilöstöhallinnon tehtäviä. Iso osa työtäni on Avainlippu-merkkiä hakevien yritysten neuvominen ja tuki. Valmistelen hakemukset toimikunnalle hyväksyttäväksi sekä toimin toimikunnan sihteerinä kokouksissa. Olen myös mukana erilaisissa projekteissa, joissa tavoitteena on mm. asiakaskokemuksen parantaminen entisestään. Meille on tärkeää, että toimintamme on jäsenlähtöistä. Kun saa olla mukana luomassa strategiaa, on sitä helppo myös omassa työssään toteuttaa. Työssä auttaa myös järjestelmien toimivuus, oikeiden järjestelmien valinta sekä niistä saatavan datan hyödyntäminen. Tässä kaikessa ja näissä lukuisissa verkostoissa saan olla mukana, niin kehittämässä kuin varmistamassa että kaikki toimii niin kuin pitää.  

Maailma muuttuu vauhdilla ja on hyvä pysyä muutoksessa mukana, hieman jopa ennakoiden. Olemme saaneet paljon hyvää aikaan ja onnekkaasti meillä on apuna jäsenyritystemme osaaminen oman ammattitaidon lisäksi. Yhdessä olemme enemmän. On ilo olla sydämellä mukana nostamassa suomalaisen työn ja yrittäjyyden arvostusta.  


Faktalaatikko

Kuka: Päivi Fogelberg
Mitä tekee: Hallintopäällikkö, vastaa liiton hallinnon moninaisista tehtävistä sekä valmistelee Avainlippu-merkkihakemukset toimikunnalle ja auttaa ja tukee tarvittaessa hakijayrityksiä ja jäsenyrityksiä
Tausta: Tradenomi, lisäksi johtamisen opintoja. Pitkä kokemus hallinnon tehtävistä, ollut myös K-ruokakauppias 
Parasta työssä: Yhteisö ehdottomasti, hieno näköalapaikka suomalaisten yritysten toimintaan ja kirsikkana kakunpäällä mahtavat työkaverit, töihin on aina kiva tulla 
Jos olisit joku hahmo, mikä olisit? Nasu, hän on aina ystävällinen ja pienestä koostaan huolimatta hänen sydämeen mahtuu paljon rohkeutta ja kiitollisuutta. Nasu, niin kuin minäkin, rakastaa pieniä kauniita asioita kuten kukkia, auringonlaskuja ja aamukastetta. Pahimmat vaarat ja pelottavat asiat on parasta kohdata yhdessä ystävien kanssa.  

Ota yhteyttä:

Päivi Fogelberg
Hallintopäällikkö

0400 600293
paivi.fogelberg@suomalainentyo.fi
LinkedIn

 

Tutustu Avainlippu-merkin asiakkuuspäällikkö Nina Pohjoiskoskeen: ”Parasta työssäni ovat ihmiset”

Tutustu projektipäällikkö Merja Mantilaan: ”Innostus on liiketoiminnan paras ajuri”

Tutustu tutkimuspäällikkö Jokke Eljalaan: ”Dataohjattua päätöksentekoa ja tulevaisuuden maalailua”

Tutustu viestintäpäällikkö Hanna Maliseen: ”Kasvuhakkerointia ja jatkuvaa viestinnän kehittämistä

Tutustu viestintäpäällikkö Sanna Huoviseen: ”Mielekkäintä viestintätyössäni on monipuolisuus”

Tutustu markkinointipäällikkö Reetta Mentuun: ”Suomessa on valtavasti osaamista, joka ansaitsee tulla näkyväksi”

Tutustu Design from Finland – ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkin markkinointipäällikkö Niina Ollikkaan: ”Tuodaan vastuulliset ja hyvää tekevät yritykset esille”

Tutustu hallintoassistentti Päivi Ikoseen: ”Yksikään työpäivä ei ole samanlainen”

Tutustu verkkoviestinnän asiantuntija Pilvi Rekoon: ”On ihanaa tehdä työtä, jolla on hyvä tarkoitus”

Tutustu asiakaskoordinaattori Annina Rauhalaan: ”Antoisinta on tuottaa positiivisia jäsenkokemuksia”

Tutustu asiakuuspäälllikkö Minna Varikseen: ”Odotan innolla asiakaskohtaamisia”

Tutustu digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Tanja Lindholmiin: ”Opin jatkuvasti uutta”