”Odotan innolla asiakaskohtaamisia”

10.8.2021

Tekijät esiin! -juttusarjassa Suomalaisen Työn Liitto nostaa esiin työntekijöitään ja esittelee heidän tekemäänsä työtä. Millaista työtä liitossa tehdään? Tällä kertaa omista tehtävistään kertoo tuore asiakkuuspäällikkö Minna Varis.

Hei, olen Minna Varis, Design from Finland -merkin juuri työnsä aloittanut asiakkuuspäällikkö. Tulen auttamaan yrityksiä merkkiin liittyvissä asioissa kuten, miten merkkiä haetaan, mitä tehdä, kun merkki on myönnetty ja ennen kaikkea sen suunnittelussa, miten sitä voisi hyödyntää yrityksen omassa markkinoinnissa ja viestinnässä pidemmällä tähtäimellä. Tavoitteenani on, että merkin saanut yritys saa siitä mahdollisimman paljon irti. Merkki on osoitus suomalaisesta designosaamisesta, ja siitä kannattaa kertoa kuluttajille mahdollisimman laajasti. Mitä tunnetumpi se on, sitä paremmin kuluttajat tunnistavat sen, ja huomioivat nämä tuotteet ostopäätöksiä tehdessään.

Jään innolla odottamaan tapaamisia jo olemassa olevien jäsenyritysten ja myös kaikkien uusien merkkiä hakevien yritysten kanssa.

Faktalaatikko

Kuka: Minna Varis
Mitä tekee: Asiakkuuspäällikkö/ Design from Finland. Tehtäväni on auttaa yrityksiä merkin hakemisessa, sen hyödyntämisen suunnittelussa markkinoinnissa ja viestinnässä sekä muissa merkkiin liittyvissä asioissa. Teen myös töitä yhdessä kollegoideni kanssa sen eteen, että merkin tunnettuvuus kasvaa.
Tausta: Liikuntatieteiden maisteri (hallinto ja suunnittelu), olen opiskellut myös markkinointia. Siirryin Suomalaisen Työn Liittoon Tallink Siljalta, missä toimin Markkinointipäällikkönä ja viime vuodet Kumppanuuspäällikkönä. Aloitin työt Suomalaisen Työn Liitossa elokuussa 2021.
Parasta työssä: Mahdollisuus päästä tutustumaan suomalaisiin designyrityksiin ympäri Suomea, tapaamaan uusia ihmisiä ja oppimaan uutta. Ja tässä kaikessa seurana ovat mukavat työkaverit.
Jos olisit joku hahmo, mikä olisit? Mielestäni Muumipeikolla on hieno tapa suhtautua muihin ja ylipäätään elämään. Hän on aina ystävällinen ja usein myös kiltti. Hän on lisäksi kova touhuamaan ja välillä myös seikkailunhaluinen ja jopa hieman uhkarohkea. Ja pieni määrä jääräpäisyyttäkin on kaikilla aina silloin tällöin ihan paikallaan.

Ota yhteyttä:
Minna Varis
Asiakkuuspäällikkö
puh. 0400 122 010
minna.varis(a)suomalainentyo.fi
https://www.linkedin.com/in/varisminna/

 

Tutustu Avainlippu-merkin asiakkuuspäällikkö Nina Pohjoiskoskeen: ”Parasta työssäni ovat ihmiset”

Tutustu projektipäällikkö Merja Mantilaan: ”Innostus on liiketoiminnan paras ajuri”

Tutustu tutkimuspäällikkö Jokke Eljalaan: ”Dataohjattua päätöksentekoa ja tulevaisuuden maalailua”

Tutustu viestintäpäällikkö Hanna Maliseen: ”Kasvuhakkerointia ja jatkuvaa viestinnän kehittämistä

Tutustu viestintäpäällikkö Sanna Huoviseen: ”Mielekkäintä viestintätyössäni on monipuolisuus”

Tutustu markkinointipäällikkö Reetta Mentuun: ”Suomessa on valtavasti osaamista, joka ansaitsee tulla näkyväksi”

Tutustu Design from Finland – ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkin markkinointipäällikkö Niina Ollikkaan: ”Tuodaan vastuulliset ja hyvää tekevät yritykset esille”

Tutustu hallintoassistentti Päivi Ikoseen: ”Yksikään työpäivä ei ole samanlainen”

Tutustu verkkoviestinnän asiantuntija Pilvi Rekoon: ”On ihanaa tehdä työtä, jolla on hyvä tarkoitus”

Tutustu asiakaskoordinaattori Annina Rauhalaan: ”Antoisinta on tuottaa positiivisia jäsenkokemuksia”

Tutustu hallintopäällikkö Päivi Fogelbergiin: ”Verkostoissa on voimaa”

Tutustu digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Tanja Lindholmiin: ”Opin jatkuvasti uutta”