suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainklubi.fi madebyfinland.fi designfromfinland.com

Mistä tunnistat suomalaisen työn?

Suomalaisen Työn Liiton merkeistä tunnistat suomalaista työtä edistävät tuotteet ja palvelut. Tutustu palveluihimme, tule mukaan kampanjoihimme ja tee ostosreissullasi sinivalkoinen valinta, joka tuo työtä Suomeen.

Mistä tunnistat suomalaisen työn?

Suomalaisen Työn Liiton merkeistä tunnistat suomalaista työtä edistävät tuotteet ja palvelut. Tutustu palveluihimme, tule mukaan kampanjoihimme ja tee ostosreissullasi sinivalkoinen valinta, joka tuo työtä Suomeen.

Suomalaisen työn merkit

Näistä merkeistä tunnistat Suomessa valmistetut ja suunnitellut tuotteet, suomalaiset palvelut ja yhteiskunnallista hyvää tuottavat yritykset. Seuraa merkkejä kulutusvalinnoissasi!

avainlippu

Avainlippu

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia.

Lue lisää
design_from_finland

Design from Finland

Design from Finland -merkistä tunnistat suomalaisen yrityksen, joka on investoinut tuotteidensa tai palveluidensa suomalaiseen muotoiluun.

Lue lisää
yhteiskunnallinen_yritys

Yhteiskunnallinen yritys

Yhteiskunnallinen yritys -merkistä tunnistat yrityksen, joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.

Lue lisää
Kuluttajille Sinivalkoinen valinta

Sinivalkoinenvalinta.fi kokoaa suomalaiset tuotteet ja palvelut

Sinivalkoinenvalinta.fi on Suomalaisen Työn Liiton ylläpitämä katalogi kaikista tuotteista ja palveluista, joille on myönnetty Avainlippu, Design from Finland- tai Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Voit selailla verkkopalvelussa tietoja tuoteryhmittäin. Samalla löydät myös tuotteita myyvät verkkokaupat ja myymälät.

 

Tutustu sivustoon
dff-sivusto

Designfromfinland.com -sivusto esittelee suomalaista muotoiluosaamista

Kiinnostaako sinua suomalainen design? Haluatko testata mikä suomalainen design-esine olisit? Tervetuloa uudelle Design from Finland -sivustolle! Englanninkielinen sivusto esittelee suomalaisen designin huippuosaajia ja kiinnostavia artikkeleita designin uusista tuulista. Sivusto on tarkoitettu kaikille suomalaisesta designista kiinnostuneille globaalisti. Vinkkaa sivusta myös ulkomaisille Suomesta kiinnostuneille ystävillesi!

Tutustu sivustoon
avainklubi-logo-oranssi-2x

Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Avainklubi on internetissä toimiva yhteisöpalvelu, joka tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Avainklubin avulla saadaan kuluttajien oivallukset ja ideat yritysten hyödynnettäviksi. Jokaisella avainklubilaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja olla mukana luomassa työpaikkoja ja auttamassa Suomea menestykseen. Tule mukaan. Liittyminen on helppoa ja onnistuu myös Facebook-tunnuksillasi. Mukana on jo yli 20 000 innokasta kuluttajaa ja lähes 30 suomalaista yritystä.

Avainklubissa voit

  • vastata tuotekehityskyselyihin
  • hakea tuotetestaajaksi
  • vinkata omia ideoitasi suoraan yrityksille
  • tukea osaltasi suomalaista työtä
  • voittaa huikeita palkintoja olemalla aktiivinen

Vastaa kyselyihin ja vaikuta suomalaiseen työhön

Ideoi kanssamme

Tule mukaan Avainklubiin
Kuluttajille_sinivalkoinen_jalanjalki

Sinivalkoinen jalanjälki kampanjoi suomalaisen työn puolesta

Sinivalkoinen jalanjälki -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, K-ryhmän kauppojen ja suomalaisten elintarvikevalmistajien ja käyttötavarateollisuuden yhteiskampanja suomalaisen työn puolesta.

Kampanja muistuttaa siitä, että meidän kaikkien kulutusvalinnoilla on merkitystä Suomen taloudelle. Jos jokainen suomalainen ostaisi kuukaudessa 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita, mahdollistaisi se jopa 10 000 vuosityöpaikkaa!

Kampanjasivustolta löydät ostoskorikilpailun, kampanjassa mukana olevat tuotteet sekä monta mielenkiintoista suomalaista yritystarinaa.

 

Tutustu kampanjasivustoon

Näyteikkuna

Olemme keränneet tarinoita suomalaista työtä tekeviltä. Lue mistä eri muodoista suomalaisen työn menestys syntyy!

Somessa tavataan

#suomalainentyo #sinivalkoinenvalinta #sinivalkoinenjalanjalki #avainlippu #designfromfinland #yhteiskunnallinenyritys #sinivalkoinenjalanjalki