suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi tervetuloameille.fi

Yrittäjän päivä 2023

Yritykset ovat tärkeä yhteiskunnan perusta. Ne luovat uutta toimintaa, uutta työtä ja takaavat siten yhteiskuntamme hyvinvoinnin. Yrittäjän päivää vietetään 5.9.2023. Yrittäjän päivä -tempaus on avoin kaikille - tervetuloa mukaan!

Lataa aineistot
YP23

Yrittäjän päivä 2023

Yritykset ovat tärkeä yhteiskunnan perusta. Ne luovat uutta toimintaa, uutta työtä ja takaavat siten yhteiskuntamme hyvinvoinnin. Yrittäjän päivää vietetään 5.9.2023. Yrittäjän päivä -tempaus on avoin kaikille - tervetuloa mukaan!

Lataa aineistot
yrittäjän-päivä_logo2

Ylpeästi yrittäjä

Valtakunnallista Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Yrittäjän päivän takana on Yrittäjän Päivä -säätiö, jonka toiminnan tarkoituksena on yrittäjätoiminnan tukeminen ja yrittäjyyden arvostuksen edistäminen.

Vuonna 2023 yrittäjänpäivän vastaavina järjestäjätahoina toimivat yhdessä Suomalaisen Työn Liitto ja Perheyritysten Liitto.

Yrittäjän päivänä kannustamme yrittäjiä jakamaan yrittäjätarinaansa ja yrityksiä kertomaan arjestaan, suomalaisesta työstä ja kotimaisesta omistajuudesta. Tee yrityksesi ja arvovalintasi tutuksi.

  • Ylpeästi yrittäjä​​
  • Yrittäminen on yhteistyötä​​
  • Valinnoillasi on väliä ​​
  • Sitoutunut työllistämään Suomessa ​​
  • Kotimaisen omistamisen puolesta ​

 

info2

Infotilaisuus 17.8. klo 13-14

Tervetuloa kuulemaan infotilaisuuteen, miten voit hyödyntää teemaa ja valmiita aineistoja!

Kampanjainfossa esitellään kampanjaa ja kaikkien käyttöön tulevat valmisaineistot. Lisäksi LM Somecon sisältöstrategi, vtj. Maarit Niemelä antaa vinkkejä siihen, miten hyödyntää kampanjasisältöjä sosiaalisessa mediassa.

Samalla voit ideoida, miten voit ottaa Yrittäjän päivän sisällöt mukaan omiin suunnitelmiisi.

Infotilaisuus on avoin kaikille – tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu
info1

Infotilaisuuden esitys 10.5.2023

Yrittäjän päivän infotilaisuuden 10.5.2023 esitys on ladattavissa tästä linkistä. 

Kampanjainfossa esiteltiin kampanjaa ja kaikkien käyttöön tulevia valmisaineistoja.

yp-kuva5

Lisää sisältöpohjaan oma kuvasi

Lisää lataa sisältöpohja ja lisää siihen oma tai henkilöstösi kuva.

Postausteksti ehdotuksia someen:

”Yrittäjän päivän kunniaksi meidän koko poppoo haluaa kiittää asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja ystäviä hyvin alkaneesta syksystä 💗 ” #YrittäjänPäivä

”Yrittäminen ei aina ole ruusuilla tanssimista, eikä ikinä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Meille Yrittäjän päivä on tärkeä hetki pysähtyä arvostamaan kotimaassa toimivia yrityksiä sekä asiakkaita, jotka valitsevat heitä tukevia suomalaisia tuotteita ja palveluja. #YrittäjänPäivä

”Perheyrittäjyys tarkoittaa meille yhteen hiileen puhaltamista, tekijöiden välistä luottamusta, ja perinteiden vaalimista. Niin hyvien kuin haastavampienkin vaiheiden aikana olemme oppineet, että vaikka maailman mukana on muututtava, omista arvoista tulee pitää lujaa kiinni.”  #YrittäjänPäivä

Lataa sisältöpohja
yp-kuva4

Osallistu Instagram-haasteeseen

Yrittäjän päivänä pääset osallistumaan Instagram-haasteeseen. Instagram tarinan tarra-elementti kokoaa kaikki haasteeseen osallistuneet yritykset katsottavaksi ja tykättäväksi.

Haastamme sinut kertomaan mikä on parasta yrittäjyydessä. Kerro se kuvalla tai videolla ja haasta mukaan lempiyrittäjiäsi tägäämällä.

Osallistu siis 4.9.2023 alkaen Instagram-haasteeseen. Linkki tarinaan tulossa 4.9.2023 klo 8.30.

Osallistu haasteeseen (tulossa 4.9.2023)