Hyvät yritykset näkyviksi

Yhteiskunnalliset yritykset ovat esillä Hyvät yritykset näkyviksi -kampanjassa Nelonen Median tuottamina tietoisku-radiospotteina Radio Aallon, Suomi Popin ja Radio Rockin radiokanavilla.

Kaikkiaan 13 yhteiskunnallista yritystä on mukana kertomassa siitä,
mistä yhteiskunnallisessa yrittämisessä on kyse.

Hyvät yritykset näkyviksi

Yhteiskunnalliset yritykset ovat esillä Hyvät yritykset näkyviksi -kampanjassa Nelonen Median tuottamina tietoisku-radiospotteina Radio Aallon, Suomi Popin ja Radio Rockin radiokanavilla.

Kaikkiaan 13 yhteiskunnallista yritystä on mukana kertomassa siitä,
mistä yhteiskunnallisessa yrittämisessä on kyse.

hyvät-yritykset

Viimeaikainen keskustelu yritysvastuusta haastaa suomalaisyrityksiä tuomaan vahvemmin esiin rooliaan ja merkitystään osana yhteiskuntaa. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 88 prosenttia suomalaisista arvostaa yrityksiä, jotka tekevät liiketoimintansa kautta yhteiskunnallista hyvää.

Harva tietää, mitä yhteiskunnalliset yritykset ovat. Ne ratkovat yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia, toimivat vastuullisesti ja kantavat yhteiskunnallista vastuuta. Nämä yritykset harjoittavat kestävää pitkän tähtäimen liiketoimintaa ja käyttävät voitostaan vähintään puolet toimintansa kehittämiseen tai lahjoittavat sen määrittämäänsä hyvään tarkoitukseen. Nyt on aika tehdä nämä hyvät yritykset näkyviksi!

Kuuntele alta Yhteiskunnallinen yritys -merkin radiomainokset:

Lue lisää Yhteiskunnallinen yritys -merkistä

Puuinfo2_400x400

Puuinfo Oy

Puuinfo Oy on voittoa tavoittelematon yhtiö, jonka tehtävänä on kasvattaa kotimaisten puutuotteiden kysyntää ja käyttöä rakentamisessa ja sisustamisessa. Päämääräänsä Puuinfo pyrkii välittämällä tutkittua ja puolueetonta tietoa puun käytöstä käytännönläheisessä muodossa. Palveluiden kohderyhminä ovat sekä rakennusalan ammattilaiset että kuluttajat.

Puuinfon kotisivut »

Kuuntele Puuinfon radiomainos alta:

Lue Puuinfon tarina
Logo_Sexpo

Sexpo-palvelut

Sexpo tuottaa terapiapalveluja ja koulutuksia seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden aihealueilla. Terapiapalvelut on suunnattu suurelle yleisölle, mutta Sexpo on tunnettu siitä, että erilaiset seksuaalivähemmistöt tai seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden haasteellisistakin ongelmista kärsivät ihmiset voivat ottaa yhteyttä turvallisin mielin. Sexpon terapeuttien asiantuntemus on laajaa, ja kaikenlaiset asiakkaat kohdataan kunnioittavasti ja kuuntelevasti.

Sexpon kotisivut »

Kuuntele Sexpon radiomainos alta:

Lue yritystarina

Logo_Sotek

SOTEK-säätiö

Sotek-säätiö sr on Kymenlaaksossa, Uudellamaalla ja Pohjanmaalla yksilöllisiä, monipuolisia ja laadukkaita sosiaalipalveluja tuottava kolmannen sektorin organisaatio. Sotek-säätiö tuottaa erilaisia työllistämis-, koulutus- ja kuntoutumispalveluita sekä työ- ja päivätoimintoja. Palveluja tuotetaan kunnille, Kelalle, työ- ja elinkeinotoimistoille, työllistymistä edistävälle monialaiselle yhteispalvelulle (TYP), vakuutusyhtiöille ja yrityksille. Palvelujen kohderyhminä ovat muun muassa pitkäaikaistyöttömät, osatyökykyiset, kehitysvammaiset, mielenterveyskuntoutujat, maahanmuuttajat ja nuoret.

Sotekin kotisivut »

Kuuntele Sotekin radiomainos alta:

Lue säätiön tarina

Envirovet2_400x400

EnviroVet

EnviroVetin asiantuntijat tuottavat viranomaisille ja yrityksille uutta tietoa ja menetelmiä suomalaisten terveyden turvaamiseksi.

Digitaalinen laatujärjestelmämme LaatuNet yhdistettynä uusimpiin tutkimustuloksiin ja avoimeen arviointiin takaavat yhtä laadukkaat viranomaispalvelut kaikkialle Suomeen.

Avoimuus, riippumattomuus ja asiantuntemus ovat arvoja, jotka haluamme tuoda jokaisen saataville.

EnviroVet – tutkittua laatua elinympäristömme parhaaksi!

EnviroVet Oy:n kotisivut »

Kuuntele EnviroVetin radiomainos alta:

Lue yritystarina

Honkalampi2_400x400

Honkalampi-säätiö

Honkalammen tarina alkoi vuonna 1991, kun Honkalampi-säätiö perustettiin. Honkalampi on suomalainen, yhteiskuntavastuullinen organisaatio, jonka tavoitteena on taata kaikille esteetön ja sujuva arki. Säätiötä ei vie eteenpäin pääomien tavoittelu, vaan vahva tahto rakentaa kaikkein heikoimmillekin sopivaa yhteiskuntaa.

Tämän päivän Honkalampi on valtakunnallinen, laaja-alainen ja useiden eri alojen ammattilaisista koostuva konserni.  Valikoimasta löytyy monipuolisesti asumiseen, työllistämiseen, terapiaan ja kuntoutukseen, henkilökohtaiseen apuun, päihdeongelmiin ja kommunikointiin liittyviä palveluita. Honkalampi-säätiön tavoitteena on pykälää parempi maailma.

Honkalampi-säätiön kotisivut »

Kuuntele Honkalampi-säätiön radiomainos alta:

Lue säätiön tarina

Logo_Sydansairaala

Tays Sydänsairaala

Sydänsairaala on sydänpotilaan ympärille koottu organisaatio, jossa eri asiantuntijat työskentelevät yhdessä potilaan parhaaksi. Sydänsairaalan julkisen ja yksityisen puolen toimintatavat yhdistävä toimintamalli on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen.

Sydänsairaalan kotisivut »

Kuuntele Sydänsairaalan radiomainos alta:

Lue yritystarina

KVVY2_400x400

KVVY Tutkimus Oy

KVVY tekee työtä puhtaan ympäristön puolesta. Vesiensuojeluyhdistys neuvoo, tutkii ja ohjaa hyvän vesien ja ympäristön tilan saavuttamiseksi. KVVY Tutkimus Oy on yhdistyksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa monipuoliset laboratorio-, tutkimus- ja asiantuntijapalvelut.

KVVY Tutkimus Oy:n kotisivut »

Kuuntele KVVY Tutkimus Oy:n radiomainos alta:

Lue yritystarina
Kauniala2_400x400

Kaunialan Sairaala

Kauniala, hoivaa suurella sydämellä ja ammattitaidolla jo vuodesta 1946. Sotavammasairaalana toiminut Kauniala tarjoaa tänään laadukkaita kuntoutuspalveluja ja pitkäaikaishoitoa laajalle ikäihmisten asiakaskunnalle.

Kaunialassa vaalitaan paikan ainutlaatuista henkeä, yhteisöllisyyttä ja kodikkuutta. Kaikki ruoanlaitosta lääkärin tutkimuksiin tehdään omana työnä. Ikäihmisiä kunnioittava toimintakulttuuri on Kaunialan sairaalalle sydämen asia.

Kaunialan Sairaalan kotisivut »

Kuuntele Kaunialan Sairaalan radiomainos alta:

Lue yritystarina
Akordi2_400x400

Akordi Oy

Akordi auttaa rakentamaan laadukkaampia osallistumis- ja neuvotteluprosesseja ja sitä kautta kestävämpiä ratkaisuja. Yritys on erikoistunut suunnittelu-, politiikka- ja päätöksentekoprosessien avustamiseen mm. kaupunkisuunnittelussa, energiantuotannossa ja luonnonvarojen hyödyntämisessä konteksteissa. Akordin palvelut on suunnattu julkisyhteisöille, yrityksille, yhdistyksille, liitoille ja yksityishenkilöille.

Akordin kotisivut »

Kuuntele Akordin radiomainos alta:

Lue yritystarina
HDL2_400x400

Helsingin Diakonissalaitos

Helsingin Diakonissalaitos (HDL) on yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävä on rakentaa jokaiselle mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään.

Säätiö tytäryhtiöineen muodostaa yhteiskunnallisen konsernin. Tytäryhtiöistä merkittävin on Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy. Yhteiskunnallisessa konsernissa työskentelee noin tuhat ammattilaista. Vapaaehtoisia ja vertaisia on mukana toiminnassa noin 1 300.

Helsingin Diakonissalaitoksen kotisivut »

Kuuntele Helsingin Diakonissalaitoksen radiomainos alta:

Lue tarinamme

Coxa2_400x400

Tekonivelsairaala Coxa

Tekonivelsairaala Coxa on Pohjoismaiden suurin, Suomen ainoa ja yksi Euroopan johtavista puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistuneista sairaaloista.

Coxan tärkeimpänä tavoitteena on tarjota potilaille korkealuokkaista hoitoa, jonka ansiosta he palautuvat yhä nopeammin takaisin toimintakykyiseen arkeen.

Coxan kotisivut »

Kuuntele Coxan radiomainos alta:

Lue yritystarina

Caritas2_400x400

Caritas

Caritas tarjoaa monipuolisia palveluasumisen, kuntoutuksen ja kotihoidon palveluita Oulun seudulla ja Rovaniemellä. Caritas on yhteisö, jonka tarkoitus ja tavoite ovat yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen. Palveluliiketoiminnan tuottoja ohjataan pohjoissuomalaisten vanhusten ja vammaisten hyväksi. Yhteisö mm. tukee vammaisten urheilu- ja harrastustoimintaa, toteuttaa diakonisia hankkeita ja järjestää vapaaehtoistoimintaa.

Caritaksen kotisivut »

Kuuntele Caritaksen radiomainos alta:

Lue yritystarina

Yhteiskunnalliset yritykset esittelyssä

Lue sykähdyttäviä tarinoita yhteiskunnallisten yritysten toiminnasta.

Osallistu keskusteluun

#yhteiskunnallinenyritys