Suomalaisen Työn Liitto SuomiAreenassa

Suomalaisen Työn Liitto on jälleen mukana SuomiAreena-tapahtumassa Porissa. Tervetuloa tervehtimään meitä Kansalaistorille kontille ja järjestämiimme tilaisuuksiin!

Liiton väki ja ympäri Suomen tutuksi tullut kontti ovat Kansalaistorilla koko viikon Made by Finland -teemalla ja kahdessa tilaisuudessa.

Kontti Kansalaistorilla

Arvontoja ja mukavaa tunnelmaa joka päivä!

ma 10.7. klo 9–17
Porin Leipä tarjoaa herkullisia maistiaisia klo 12–17

ti 11.7. klo 10–17
Turvallisuus-, siivous- ja ravintolapalveluita tarjoava Palmia kontilla koko päivän, tervetuloa!

ke 12.7. klo 10–17
Terveysteknologian yritys Evondos esittelee lääkeannostelurobottejaan. Kontilla mukana myös Työterveyslaitos, Tekes ja Työelämä 2020 -hanke.

to 13.7. klo 10–17
Terveysteknologian yritys Evondos ja Kaunialan sairaala kontilla koko päivän: tule tutustumaan Evondoksen lääkeannostelurobotteihin ja testauttamaan puristusvoimasi Kaunialan sairaalan pisteellä. Erikoisvieras Herra Hevisaurus kontilla klo 12–12.30, tervetuloa!

pe 14.7. klo 10–15
Kaunialan sairaala mittauttaa kontilla kävijöiden puristusvoimaa ja kertoo, miten kuntopallosta saa hyvän työtuolin. Tule käymään!

Torivartti päälavalla: Miss Suomi menee? -etkot

ke 12.7.2017 klo 14–14:20, MTV:n päälava

Maikkarin päälavalla Torivartissa raotamme hieman tulevaa avaamalla torstain tilaisuuttamme ja sen tärkeitä teemoja kuulijoille. Mistä ihmeestä on kyse, kun luvassa on Suomalaisen työn catwalk: Miss Suomi menee? Mitä tapahtuma oikein sisältää, liittyykö se missikisoihin vai onko sittenkin kyse muotinäytöksestä? Salaisuuden verhoa suomalaisesta työelämästä, osaamisesta ja siitä, miss Suomi menee, raottavat Suomalaisen Työn Liiton johtokunnan puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama ja Kreab Oy:n toimitusjohtaja Mikael Jungner. Juontajana toimittaja Rita Strömmer.

Suomalaisen työn catwalk: Miss Suomi menee?

to 13.7.2017 klo 13:30–14:45, Antinkatu 5

Made by Finland – suomalainen työ esittäytyy Antinkatu 5:ssä! Tule näkemään ja kuulemaan, miten suomalainen työ menestyy seuraavat sata vuotta! Catwalkille astuu monia tuttuja, asiantuntijoita ja yritysten edustajia, kuten Merja Fischer (Staria Oyj), Mervi Ahlroth (Kaunialan Sairaala Oy), Antti Koivula (Työterveyslaitos), Minna Metsälä (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva), Jyrki Niinistö (Evondos Oy), Esko Sillanpää (Merikratos Oy), Ritva Ulander (Autismisäätiö), Annika Grahn (Suomen Komediateatteri), Teresa Kemppi-Vasama (Suomalaisen Työn Liiton pj) ja Petri Peltonen (TEM). Tilaisuuden juontaa viihteen monitaituri Joonas Nordman.

Suomalaisen Työn Liitto, Työelämä 2020-hanke, Työterveyslaitos ja Tekes jalkauttavat suomalaisen työn sen eri muodoissa catwalkin parrasvaloihin tule katsomaan miten se tapahtuu! Keskustelua voi seurata ja siihen osallistua somessa aihetunnisteella #MissSuomiMenee ja #suomiareena.

Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua.

Lämpimästi tervetuloa ja nähdään Porissa!

Jaa artikkeli