Osta työtä Suomeen -päivä

MISTÄ ON KYSE?

Osta työtä Suomeen –päivää vietetään keskiviikkona 4. joulukuuta 2019. Valtakunnallisen päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa. Päivän koti on Facebookissa, jonka Osta työtä Suomeen -päivän tapahtumaan kaikki voivat liittyä sekä kutsua ja haastaa ystäviään mukaan.

MIKSI OSTA TYÖTÄ SUOMEEN –PÄIVÄ JÄRJESTETÄÄN?

Ostamalla suomalaisia tuotteita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa. Se on paljon. Suomalaisen tuotteen ostaminen on tärkeää teemapäivänä ja kaikkina muinakin päivinä.

MITEN TAPAHTUMAN SANOMAA LEVITETÄÄN?

Sana tapahtumasta leviää somessa ja erityisesti Facebookissa, jossa kuluttajat kutsuvat ystäviään osallistumaan päivään. Jokaisen panos on tärkeä! Tämän lisäksi tapahtumaa mainostetaan.

MIKÄ ON FACEBOOK-TAPAHTUMAN OSOITE?

Tapahtuman osoite ilmoitetaan myöhemmin.

Mitä voit tehdä edistääksesi Osta työtä Suomeen -päivää?

  1. Osallistu itse Facebook-tapahtumaan.
  2. Kannusta ja haasta omaa verkostoasi osallistumaan tapahtumaan.
  3. Tee Osta työtä Suomeen -tarjouksia, nosta esille suomalaista työtä tukevia tuotteita, palveluita ja osaamista sekä viestitä päivästä omissa somekanavissasi ja verkkosivuilla. Hyödynnä tapahtuman materiaaleja verkossa.
  4. Tuota omaa somesisältöä hashtageilla #ostatyötäsuomeen #ostatyötäsuomeenpäivä
  5. Ota tapahtuma mukaan yrityksesi omaan mainontaan, blogiyhteistyöhön jne.
  6. Viimeisimpänä ja tärkeimpänä: Käy itse 4.12. ostoksilla ja osta vain suomalaista!

Jaa artikkeli