Turku: Suomalainen työ ja maailman pelastaminen

Inspiroiva tilaisuus Onhan siinä Avainlippu -kampanjaan osallistuville yrityksille.

Vastuullisuus on megatrendi, joka kasvaa yrityksissä sanallisista maininnoista teoiksi ja jopa businessmalleiksi yhä kiihtyvällä vauhdilla. Se on myös voimavara ja kilpailukykytekijä.

Ota vastuullisuus vahvuudeksi suomalaisen työn rinnalle! Tarjoamme sinulle uusia näkökulmia, sielun ja hengen ravintoa, unohtamatta yhteisöllisyyttä ja verkostoitumista. Kerromme myös, miten vastuullisuus virittäytyy teoiksi Onhan siinä Avainlippu 2020 -kampanjassa.

Ohjelma:

klo 12-13
Lounas ja verkostoituminen

klo 13-15
Osallistujien esittely
Onhan siinä Avainlippu -kampanja vuonna 2020
Yrityscase: Toimitusjohtaja Timo Sorsavirta: Kestävän kehityksen innovaatio FOODDUCK® -leviteannostelija kantaa ylpeänä Avainlippua
Pääesiintyjä: Perttu Pölönen: Arvokkainta on se, mikä ei muutu. Mitä vastuullisuus tarkoittaa tänä päivänä?

Perttu Pölönen on keksijä, yrittäjä ja säveltäjä. Hän on voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun ja opiskellut tulevaisuuden teknologioita Singulariteetti-yliopistossa NASAn tutkimuskeskuksessa. Mediassa häntä on kutsuttu superälyköksi ja pelottomaksi keksijäksi – vuonna 2014 hänet palkittiinkin Slushissa Suomen luovimpana ja joulukuussa 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Jaa artikkeli