suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi tervetuloameille.fi

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiä

Toimiiko yrityksesi vastuullisesti ja tekee yhteiskunnallista hyvää? Tee yhteiskunnallisesta missiostasi näkyvä ja hae merkkiä!

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiä

Toimiiko yrityksesi vastuullisesti ja tekee yhteiskunnallista hyvää? Tee yhteiskunnallisesta missiostasi näkyvä ja hae merkkiä!

Kriteeri 1:
Yrityksen ensisijainen tavoite on rakentaa parempaa yhteiskuntaa meille kaikille.
Kriteeri 2:
Suurin osa yrityksen voitosta palautuu yhteiseen hyvään – joko omaa toimintaa kehittämällä tai lahjoituksina hyvään tarkoitukseen.
Kriteeri 3:
Yrityksen liiketoiminta on avointa ja läpinäkyvää.
Yhteiskunnallinen Yritys -merkin myöntämiseen on tarkat kriteerit - tässä kolme tärkeintä. Jos yrityksesi täyttää kaikki kriteerit, voit hakea merkkiä.
Lue merkin kriteereistä

Yhteiskunnalliset yritykset kantavat yhteiskunnallista vastuuta

Kuinka merkkiä haetaan?

Täytä esitietolomake ja saat sähköpostiisi linkin extranettiin, jossa voit täyttää samalla kertaa Yhteiskunnallinen Yritys -merkin hakemuksen sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsenhakemuksen. Merkin käyttöoikeuden saaminen edellyttää yritykseltä Suomalaisen Työn Liiton jäsenyyttä.

Lataa hakuohjeet

Merkki kertoo vastuullisuudesta

Jopa 87 prosenttia suomalaisista pitää tärkeänä, että yritys pystyy osoittamaan toimintansa vastuullisuuden. Lähes neljä viidestä suomalaisesta olisi lisäksi valmis maksamaan tuotteesta tai palvelusta enemmän, jos he tietäisivät, että yritys käyttää voitostaan vähintään puolet yhteiskunnalliseen hyvään. Yhteiskunnallinen Yritys -merkillä yritys viestii vastuullisuudestaan.

Tutustu selvitykseen

Hae Yhteiskunnallinen yritys ‑ merkkiä

Merkin hakeminen on helppoa. Täytä alla oleva esitietolomake, jonka jälkeen lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen väliaikaiset hakutunnukset, joilla voit kirjautua extranettiimme täyttämään jäsenhakemuksen sekä Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeushakemuksen. Autamme sinua tarvittaessa joka vaiheessa.

Esitietolomakkeen lähettäminen ei sido mihinkään ja antamasi tiedot ovat luottamuksellisia.

Hakemuksen lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen myöhemmin.
xhdpi/Icon_testimoniaalit

Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiyritykset kertovat

Omenasieppari Oy / Susanna Pykäläinen, yrittäjä

"Vastuullisuudesta puhutaan nykyään paljon ja kirjavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on selkeä osoitus vastuunkannosta ja tehokas erottautumiskeino."

Parkinmäen palvelutalo Oy / Jukka-Pekka Kuokkanen, toimitusjohtaja

"Suomalainen haluaa olla ylpeä työpaikastaan. Henkilöstömme arvostaa Yhteiskunnallinen Yritys -merkin symboloimia asioita, kuten vuosien saatossa asiakkaillemme tehtyä tärkeää työtä."