suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainklubi.fi madebyfinland.fi designfromfinland.com
Kuntamarkkinat_2016_Yhteiskunnallinen_yritys

Yhteisosasto Kuntamarkkinoilla

Tule mukaan Kuntamarkkinoille 2017 Yhteiskunnallinen yritys -merkin yhteisosastolle! Messut järjestetään 13.-14.9.2017 Helsingin Kuntatalolla.

Olemme mukana Kuntamarkkinoilla Yhteiskunnallinen yritys -merkin yhteisosastolla jo viidettä kertaa, ja 16 osastomme sijaitsee hyvällä paikalla lähellä pääsisäänkäyntiä.

Yhteiskunnallinen yritys -yhteisosasto on helppo ja kustannustehokas tapa päästä mukaan kunta-alan suurimpaan tapahtumaan. Kuntamarkkinoilla käy vuosittain yli 7000 kunta-alan päättäjää ja asiantuntijaa eri puolilta Suomea ja markkinoilla on runsaasti monipuolista ohjelmaa ja seminaareja. Tilaisuuteen voi kutsua myös omia asiakkaita ja sidosryhmiä.

Yhteisosastopakettiin sisältyy valmiin osastopaikan (logot, osastokalusteet jne.) lisäksi Suomalaisen Työn Liiton aktiivinen viestintä ja mm. logonäkyvyys Kuntalehden 1/1-sivun mainoksessa. Osallistujayritykseltä toivotaan kummallekin messupäivälle 1-2 henkilöä osastolle ja lisäksi messuille voi tuoda omia esitteitä. Yritykset voivat lisäksi varata messuilta oman Tietoisku-esitysajan (hinta n. 300 €).

Osastolle mahtuu 4 yritystä. Hinta on per yritys max. 3600 € + alv. Messupaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Niina Ollikka puh. 040 674 8773, niina.ollikka@suomalainentyo.fi

Kuntamarkkinoiden verkkosivusto
KOTI_Ruudukko_kuva_luonto_pieni

KOTI2017 Habitaressa

Suomalainen osaaminen ja design näyttävät parhaat puolensa Habitaressa syyskuussa 2017. Suomalainen muotoilu on saanut inspiraatiota ja voimaa, omaleimaisuutta ja erottuvuutta Suomen ainutlaatuisesta luonnosta jo vuosisatojen ajan. Kokoamme yhteen suomalaisen kodin sielunmaisemat, miten metsä, meri, hanki, kaamos ja niitty näkyvät asumisessa. Yli 400 neliön KOTI2017-osaston suunnittelee Vuoden designtoimisto -palkinnon voittanut Pentagon Design Oy. Projektissa on mukana jo lähes 50 yritystä, ja se puhuttelee paitsi kuluttajia myös muita kohderyhmiä kuten mediaa ja suunnittelijoita.

Ison kumppanuuden hinta on 4.300 € + alv. ja pienen 450 €/950 €.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Merja Mantila, merja.mantila@suomalainentyo.fi, puh. 050 330 3640

Made_by_Finland_STL_Suomi100

Juhlitaan yhdessä 100-vuotiasta Suomea!

Made by Finland -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Kampanjan avulla nostamme juhlavuonna suomalaisen työn esiin sekä nostatamme kansallistunnetta ja ylpeyttä suomalaista monimuotoista työtä kohtaan.

Kampanja on tarkoitettu kaikille suomalaisille. Sen avulla halutaan muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää ja että osaamisemme kaikilla tasoilla, kaikissa työtehtävissä, on arvokasta ja merkityksellistä. Suomalaisen Työn Liitto haluaa kannustaa suomalaisia yrityksiä tuomaan esiin omia menestystekijöitään, omaa tarinaansa, omia osaajiaan ja sitä kaikkea työtä, joka pitää Suomen maailmankartalla seuraavatkin sata vuotta.

Kampanja starttaa alkuvuodesta 2017 ja se näkyy ja kuuluu tv:ssä, radiossa, verkossa ja toteutuu myös tapahtumina monenlaisille kohderyhmille puhuen.

Lisätietoja:

Marko Ilvonen 050 310 3006
Reetta Mentu 050 561 5030

Tutustu kampanjaan
sinivalkoinen_jalanjalki_tunnus

Sinivalkoinen jalanjälki -kampanja 2017

Suomen juhlavuonna Suomalaisen Työn Liiton pääkampanja on Made by Finland. Koska työllisyys on toiseksi suurin syy ostaa suomalaista ja Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjan tunnettuus on 46 prosenttia, jatkuu Sinivalkoinen jalanjälki -tunnuksen ja -aineiston hyödyntäminen kuitenkin myös vuonna 2017.

Yritykset voivat pyytää luvan kampanja-aineiston käyttöön vapaamuotoisesti esim. sähköpostilla merja.mantila@avainlippu.fi.  Edellytyksenä  on liiton jäsenyys. Luvan saaneet voivat käyttää Sinivalkoinen jalanjälki -logoa yrityksen Avainlippu-, Design from Finland ja Hyvää Suomesta -tuotteiden yhteydessä. Yritykset, joilla on Sinivalkoinen jalanjälki -tunnuksella merkattuja tuotteita toimituksessa jakelukanaviin vuonna 2017, tulee lunastaa tunnuksen käyttöoikeus. Maksu merkin käyttöoikeudesta on 0,01 % merkkituotteiden liikevaihdosta, kuitenkin vähintään 500 € + alv. ja enintään 5 500 € + alv.

Kysy lisää:
Merja Mantila, projektipäällikkö, merja.mantila@suomalainentyo.fi puh. 050 330 3640

Tutustu kampanjaan
avainklubi-logo-oranssi-2x

Ketterä ja kustannustehokas kuluttajatutkimuksen työkalu

Älä arvaa, vaan selvitä! Avainklubi tarjoaa yritykselle kustannustehokkaan ja nopean tavan saada kuluttajatietoa niin pieniin kuin isoihinkin ongelmiin. Avainklubissa mukana oleva yritys voi tehdä pakkauskyselyitä, testaajahakuja, mielipidetiedusteluja, mainonnan testauksia, käytettävyystestauksia, bränditutkimuksia ja muita kyselyitä vuosimaksulla niin paljon kuin haluaa. Palvelu yrityksille edellyttää Suomalaisen Työn Liiton jäsenyyttä.

  1. Avainklubi yhdistää yritykset ja kuluttajat, joita on palvelussa jo yli 20.000.
  2. Nopea, kustannustehokas ja ketterä palvelu, jossa saat satojen kuluttajien näkemyksen jopa muutamassa päivässä.
  3. Saat tehdä rajattoman määrän erilaisia kyselyitä muutaman tuhannen euron vuosimaksulla.

Lisätietoja:
Marko Ilvonen, avainasiakaspäällikkö, marko.ilvonen@suomalainentyo.fi puh. 050 310 3006
Merja Mantila, projektipäällikkö, merja.mantila@suomalainentyo.fi puh. 050 330 3640

Tutustu palveluun