Medlemsavgifter

Medlemsavgiften för företag som vill bli medlem i Förbundet för Finländskt Arbete, beräknas enligt företagets omsättning men avgiftens storlek är även beroende av i vilken utsträckning företaget använder rättigheter för kollektivmärkena. Kollektivmärkena har en användningsavgift på 0,01 % av omsättningen för de produkter eller tjänster som blivit beviljade ett märke.

Räkna ut din medlemsavgift med räknaren

  1. Mata in ditt företags sammanlagda omsättning.
  2. Fyll i även omsättningen för de produkter/tjänster du ansöker om ett märke. Fyll i uppgifterna för varje enskilt märke. Ifall du ansöker om Ett samhälleligt företag -kollektivmärke, ska du fylla i företagets sammanlagda omsättning i fältet.
  3. Klicka på ”Räkna ut medlemsavgift”.

Räknare för medlemsavgift

Räkna ut din medlemsavgift

Medlemsavgift: € / år

Minimi- och maximigränser för vår medlemsavgift

Priset på medlemsavgiften ligger mellan 97–9400 euro/år, beroende på företagets omsättning och användningsrättigheter till våra kollektivmärken.

Årsavgiften är högst:
5 500 euro, ifall företaget har användningsrätt till ett märke
7 300 euro, ifall företaget har användningsrätt till två märken
9 400 euro, ifall företaget har användningsrätt till tre märken

Behandlingsavgift

I samband med att ditt företag beviljas användningsrätt till ett märke debiterar vi en behandlingsavgift om 70 euro för din första ansökan. För följande ansökningar debiterar vi 7 euro / märke, ifall alla ansökningar behandlas samtidigt under samma möte för märkesutskottet.

Avgifter för kommuner och organisationer

Kommuner, organisationer och liknande gemenskaper har en medlemsavgift på 97 euro om året. Ifall föreningen, organisationen el. likn. idkar affärsverksamhet och har ansökt om ett märke åt sin produkt eller sina tjänster liknas rörelsen med företagsverksamheten och då bestäms medlemsavgiften enligt inkomsten.