”Asiakkaiden kanssa työskentely on parasta”

Tekijät esiin! -juttusarjassa Suomalaisen Työn Liitto nostaa esiin työntekijänsä ja esittelee heidän tekemäänsä työtä. Millaista työtä liitossa tehdään? Mitä liiton toimistolla Fennia-talon koristeellisten seinien sisäpuolella oikein tapahtuu? Tällä kertaa omasta monipuolisesta työstään kertoo hallintopäällikkö Erja Antell.

Voisi sanoa, että jos on jokin asia, jota hallintopäällikkö Erja Antell ei tiedä, ei sitä tarvitse tietääkään. Erja on Suomalaisen Työn Liitolla oikea tietopankki – taloudesta, jäsenasioista, Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden hakemisesta ja hallinnollisista tehtävistä vastaava Erja on 17-vuotisen liittouransa aikana oppinut jos jonkinlaista. Jos työtehtävissä tulee eteen pulmallisia tilanteita, yleisin vastaus kuuluu: ”Kysy Erjalta!”

”Vastaan siitä, että pysymme budjetissa ja suunnitelmissa. Myös liiton jäsenyyden ja Avainlippu-tunnuksen hakuprosessissa auttaminen, asiakasrekisterin hallinta ja henkilöstön hyvinvointi ovat minun vastuullani”, Erja kertoo.

Mikäli yrityksillä on kysyttävää jäsenyydestä tai hakemuksista, Erja auttaa – esimerkiksi hakuneuvontaa tulee tehtyä puhelimitse päivittäin. ”Pidän siitä, että saan olla yhteydessä jäsenyrityksiin ja käydä paljon keskusteluja heidän kanssaan. Parasta työssäni onkin juuri vaihtelevuus ja asiakasrajapinnassa työskentely.”

Erjan tyypillinen työviikko sisältää taloushallinnon eri tehtäviä sekä liitolle tulleiden jäsen- ja Avainlippu-hakemusten käsittelyä. Varsinaista inhokkitehtävää ei ole, mutta rutiininomaisista töistä hän ei niinkään välitä.

Lisäksi tällä hetkellä työn alla on myös asiakastyytyväisyyden edistämistä, jäsenyritysten tuotteita ja palveluita esittelevän Sinivalkoinen Valinta -verkkopalvelun kehittämistä, heinäkuussa Porissa järjestettävän SuomiAreenan valmistelua liiton osalta sekä toimiston uusitun sisustuksen viimeistelyä.

Vajaassa 20 vuodessa työ on muuttunut paljon: muun muassa jäsen- ja merkkihakemusten käsittely on sähköistetty Erjan ansiosta. ”Jäsenmäärä on kasvanut myös huimasti, vajaasta 1 000 jäsenyrityksestä yli 3 000 jäseneen. Kasvua on siis ollut, ja edelleen kasvetaan”, Erja iloitsee.


Faktalaatikko

Kuka: Erja Antell
Mitä tekee: Hallintopäällikkö, käsittelee Avainlippu-hakemukset, hoitaa jäsenasioita, taloushallintoa ja henkilöstöasioita.
Tausta: Merkonomi, KLT. Ollut liitolla töissä vuodesta 2000.
Parasta työssä: Työtehtävien vaihtelevuus ja yhteydenpito jäsenyrityksiin.
Jos olisit joku hahmo, mikä olisit? ”Olisin Täällä Pohjantähden alla -teoksen Jussi, sillä olen todella sinnikäs ja sisukas.”

Ota yhteyttä:

Erja Antell
Hallintopäällikkö
puh. 044 514 4508
erja.antell(a)suomalainentyo.fi

 

 

Tutustu Avainlippu-merkin asiakkuuspäällikkö Nina Pohjoiskoskeen: ”Parasta työssäni ovat ihmiset”

Tutustu projektipäällikkö Merja Mantilaan: ”Innostus on liiketoiminnan paras ajuri”

Tutustu tutkimuspäällikkö Jokke Eljalaan: ”Tulevaisuus on jo täällä”

Tutustu viestintäpäällikkö Sanna Huoviseen: ”Mielekkäintä viestintätyössäni on monipuolisuus”

Tutustu viestintäpäällikkö Hanna Maliseen: ”Suomalaisen työn menestystarinat ovat ehtymätön lähde, josta ammentaa”

Tutustu toimitusjohtaja Tero Lausalaan: ”On suuri etuoikeus päästä tekemään tätä työtä”

Tutustu Avainlippu-merkin markkinointipäällikkö Reetta Mentuun: ”Suomessa on valtavasti osaamista, joka ansaitsee tulla näkyväksi”

Tutustu Yhteiskunnallinen Yritys -merkin markkinointipäällikkö Niina Ollikkaan: ”Tehtäväni on nostaa hyvät yritykset näkyviksi”

Tutustu Design from Finland -merkin markkinointipäällikkö Johanna Lahteen: ”Saan olla rakentamassa Suomi-kuvaa, johon itse uskon”

Tutustu hallintoassistentti Päivi Ikoseen: ”Yksikään työpäivä ei ole samanlainen”

Tutustu verkkoviestinnän asiantuntija Pilvi Rekoon: ”On ihanaa tehdä työtä, jolla on hyvä tarkoitus”

Tutustu asiakaskoordinaattori Annina Rauhalaan: ”Antoisinta on tuottaa positiivisia jäsenkokemuksia”