Webinaari: Miten STL tavoittaa nuoret? Mun elämä, mun työ -kiertue ja muut nuorille suunntatut toimenpiteet

Suomalaisen Työn Liitto haluaa puhua nuorista ja erityisesti nuorille. Tavoitteemme on myös lisätä opiskelijoiden ja yritysten kohtaamisia. Tässä webinaarissa kerromme nuoriin liittyvistä toimenpiteistämme ja erityisesti TAT:n kanssa toteuttavasta oppilaitoskiertueesta. Sinne myös jäsenyrityksemme ovat tervetulleita mukaan, eli tervetuloa mukaan puhujaksi nuorille suunnatulle työelämäkiertueelle!

Talous ja nuoret TAT:in järjestämässä työelämäkiertueessa ”Mun elämä, mun työ”, tuo ammattiin opiskeleville toisen asteen opiskelijoille näkökulmia työelämästä, herättelyä asenteesta ja kannustusta motivaatioon. Kiertue tavoittaa noin 18 000 nuorta vuoden 2019 aikana eri puolilla Suomea. Webinaarissa infoamme yhteistyön sisällöstä sekä kerromme millä paikkakunnalla tulevia tapahtumia pidetään.

Kiertueen kautta haluamme olla mukana rakentamassa positiivista mielikuvaa suomalaisesta työstä. Suurimmalle osalle meistä työpaikka on muutakin kuin keino ansaita elanto, se tuo myös sisältöä elämään ja luo hyvinvointia monella tapaa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Jaa artikkeli