Suomalainen kosmopoliitti

transparent image

Supisuomalainen tietoturvaratkaisu tarjoaa maailman parhaan suojauksen.

F-Secure Safe -tietoturvaratkaisu on kokonaan suunniteltu ja kehitetty Suomessa – käytännössä kaikki paketissa pyörivät ohjelmistot ovat kotimaisia.

– Valtavan paljon suomalaista työtä sisältävä tietoturvapakettimme tarjoaa maailman parhaan tietoturvan. Se on todella kattava suoja kaikkia verkon vaaroja vastaan, kertoo F-Securen tuotemarkkinointipäällikkö Timo Salmi.

Salmi tähdentää, että F-Secure haluaa tuoda palvelullaan turvallisuuden tunteen siihen hetkeen, kun kuluttaja on turvattomimmillaan: esimerkiksi hoitaessaan pankkiasiointiaan nettipankissa. Lisäksi muita tärkeitä tietoturvateemoja ovat yksityisyyden suoja sekä lasten internet-käyttö.

– Tutkimusten mukaan keskivertotaloudessa on noin kuusi nettilaitetta – ja niiden määrä vain kasvaa. Huolenaiheena on nyt se, miten suojata henkilökohtaiset tiedot.

1. F-Secure SAFE yhdistää Internet Security- ja Mobile Security -tuotteet yhdeksi palveluksi ja on tarkoitettu PC- ja Mac-tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. My SAFE -portaalissa valitaan ne PC-, Mac-, Android-, iOS- tai Windows Phone -laitteet, jotka halutaan suojata.

2. Palvelu suojaa kaikkia laitteita haittaohjelmilta, hakkereilta, tietomurroilta ja muilta verkon vaaroilta. Palvelun avulla aikuinen voi myös ohjata perheen lasten internet-käyttöä: mitä sisältöjä he näkevät ja milloin he voivat käyttää nettiä. Jos älypuhelin tai tabletti katoaa tai se varastetaan, palvelu auttaa paikallistamaan laitteen.

3. Useasti maailmalla palkittu F-Securen virustentorjuntateknologia on saanut muun muassa AV-TEST:in Best Protection -palkinnon vuosina 2011, 2012, 2013 ja 2014. Samaa teknologiaa käyttää myös F-Secure SAFE. AV-TEST on puolueeton ja itsenäinen instituutti, joka testaa kuukausittain virustorjuntaohjelmistoja ja raportoi niistä.

Teksti Mauri Kaarre
Kuva F-Secure

Jaa artikkeli