Avainlippu WordPress-verkkosivustojen ylläpitopalvelulle

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen WordPress-verkkosivustojen ylläpitopalvelu WP-palvelu.fi:lle. Palvelua tuottaa Tampereella toimiva avoimen lähdekoodin asiantuntijayritys Seravo Oy.

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka avulla on toteutettu jo neljännes kaikista verkkosivuista – myös Suomalaisen Työn Liiton oma verkkopalvelu pyörii WordPress-alustalla. WP-palvelu.fi tarjoaa kotimaisen, turvallisen ja luotettavan vaihtoehdon sivustojen ylläpitoon. Toimivalla ylläpidolla varmistetaan sivustojen nopeus, tekninen toimivuus ja tietoturva.

Avainlippu voidaan myöntää palveluille, joiden kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. Lisäksi palveluyrityksellä tulee olla merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.

Seravo Oy on Suomessa toimiva ja suomalaisomisteinen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen ytimessä Finlaysonin alueella, vanhassa tehdasrakennuksessa, joka on saanut uuden elämän luovan työn toimistotiloina. Myös palvelimemme sijaitsevat Suomessa, Viestintäviraston määräykset täyttävissä palvelinsaleissa.

Omistuksen, sijainnin ja palvelun lisäksi monet WP-palvelussa käytetyistä keskeisistä teknologioista ovat suomalaislähtöisiä. Muun muassa käyttöjärjestelmä Linux ja tietokantaohjelmisto MariaDB ovat syntyneet suomalaisten käsistä. Usein julkisesta keskustelusta unohtuu se, kuinka paljon teknologiaosaamista maastamme todella löytyy – panostamalla kotimaisuuteen takaamme, että it-osaamisemme pysyy jatkossakin kansainvälisesti kärkitasolla.

Lisätietoja:

https://wp-palvelu.fi/blogi/avainlippu

Otto Kekäläinen
toimitusjohtaja, Seravo Oy
otto@seravo.fi
puh. 044 566 2204

Sanna Saarikangas
viestintä ja markkinointi, Seravo Oy
sanna@seravo.fi
puh. 044 341 9689

Seravo Oy on avoimen lähdekoodin asiantuntijayritys. Autamme yrityksiä Linux-pohjaisten tietojärjestelmien suunnittelussa, toteuttamisessa ja ylläpidossa. Tarjoamme myös WordPress-sivustoille optimoitua ylläpitopalvelua sekä WordPress-koulutuksia niin käyttäjille kuin kehittäjille.
WP-palvelu.fi