Strategia

Missio

Toimimme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti suomalaisen työn puolesta, jotta jäsenyrityksemme menestyisivät Suomessa ja Suomen ulkopuolella.

Edistämme uusia avauksia tulevaisuuden monipuoliseen työelämään ja työn tekemiseen. Määrittelemme tulevaisuuden työn suuntia, että jäsenyrityksemme voivat reagoida työn murrokseen ja muutoksiin.

Visio

Suomalaisen Työn Liitto on vuonna 2017 tunnustettu suomalaisen työn arvostuksen ja menestyksen puheenjohtaja ja edunvalvoja.

Johdamme asiantuntijaorganisaationa keskustelua suomalaisen työn tulevaisuudesta ja tuomme uudenlaista ajattelua työhön, työn tekemiseen ja työympäristöön. Yhdessä tartumme työn tulevaisuuden haasteisiin ja saamme aikaan positiivisia työn tarinoita!

Suomen tulee nähdä uudenlaisia tapoja ja mahdollisuuksia tehdä työtä, mikä lisää hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa. Suomalaisen Työn Liitto on Suomessa tehdyn työn aktiivinen edunvalvoja. Toimimme yhdessä kuluttajien, työntekijöiden ja työnantajien kanssa suomalaisen työn puolesta. Suomalaisessa työssä on meidän tulevaisuutemme!

Arvot

  • Suomalaisen työn menestyminen on sydänasiamme
  • Uudistamme suomalaista työtä ennakkoluulottomasti ja rohkeasti
  • Suomalainen työ on ylpeästi kansainvälistä
  • Työ luo merkitystä ja hyvinvointia jokaiselle