suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainklubi.fi madebyfinland.fi designfromfinland.com

Suomalaisen työn puolesta

Suomalaisen Työn Liitto on yli sadan vuoden ajan tehnyt pitkäjänteistä ja keskeytymätöntä työtä suomalaisen työn hyväksi.

Suomalaisen työn puolesta

Suomalaisen Työn Liitto on yli sadan vuoden ajan tehnyt pitkäjänteistä ja keskeytymätöntä työtä suomalaisen työn hyväksi.

Jäsenyritykset

Jäsenkuntamme koostuu yhden miehen yrityksistä suuryrityksiin ja yhteisöihin. Jäseniämme yhdistää halu toimia suomalaisen työn puolesta ja viestiä suomalaisesta osaamisesta.

Katso jäsenemme

Toimielimet

Liiton ylin päätösvalta on vuosittain valittavalla valtuustolla, jonka alla toimivat johtokunta, Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen yritys -toimikunnat sekä liiton henkilöstö.

Liiton toimielimet

Strategia

Arvojemme mukaisesti suomalaisen työn menestyminen on sydänasiamme ja uudistamme sitä rohkeasti. Suomalainen työ on ylpeästi kansainvälistä, ja luo merkitystä ja hyvinvointia jokaiselle.

Strategiamme
Suomalaisen Työn Liitto - info

Suomalaisen työn jäljillä

Suomalaisen Työn Liiton tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Edustamme yli 2800 jäsenyhteisöämme, jotka tulevat kaikilta toimialoilta mikroyrityksistä suurtyöllistäjiin. Suurimmalle osalle jäsenyrityksistämme on myönnetty Avainlippu-, Design from Finland- ja tai Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Toimimme sen puolesta, että Suomessa on tulevaisuudessa lisää työtä ja että Suomessa tehtävä työ on kaikille osapuolille merkityksellistä ja arvokasta. Tätä tehtäväämme toteutamme kolmella tapaa:

  1. Toteutamme tutkimuksia ja aktiivista viestintää aihekokonaisuuksista, jotka vaikuttavat merkittävästi Suomessa tehtävän työn menestykseen.
  2. Hallinnoimme ja kehitämme suomalaisesta työstä kertovia merkkejä.
  3. Toteutamme jäsenyhteisöjemme kanssa työn muutokseen ja suomalaisuuden arvoon liittyviä projekteja ja yhteismarkkinointikampanjoita sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella.

Suomalaisen Työn Liiton toimintakertomus 2014

Tasekirja 2014

Näyteikkuna

Tutustu jäsenyritystemme tarinoihin, mistä suomalainen menestys syntyy sekä miten yritykset hyödyntävät merkkejämme liiketoiminnassaan.

Seuraa keskustelua

#suomalainentyo #avainlippu #yhteiskunnallinenyritys #designfromfinland #sinivalkoinenvalinta #sinivalkoinenjalanjälki #avainklubi #tyontulevaisuus