suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainklubi.fi madebyfinland.fi designfromfinland.com

Suomalaisen työn puolesta

Toimimme sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tätä missiota on Suomalaisen Työn Liitto toteuttanut jo yli 100 vuotta.

Suomalaisen työn puolesta

Toimimme sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tätä missiota on Suomalaisen Työn Liitto toteuttanut jo yli 100 vuotta.

Jäsenyritykset

Jäsenkuntamme koostuu yhden miehen yrityksistä suuryrityksiin ja yhteisöihin. Jäseniämme yhdistää halu toimia suomalaisen työn puolesta ja viestiä suomalaisesta osaamisesta.

Katso jäsenemme

Toimielimet

Liiton ylin päätösvalta on vuosittain valittavalla valtuustolla, jonka alla toimivat johtokunta, Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen yritys -toimikunnat sekä liiton henkilöstö.

Liiton toimielimet

Strategia

Työ luo merkitystä ja hyvinvointia. Uskomme, että suomalainen työ menestyy, kun työ koetaan merkitykselliseksi, kun työ on ylpeästi kansainvälistä ja kun jokainen kiinnitämme huomiota ostopäätöksiimme.

Strategiamme
Suomalaisen Työn Liitto - info

Suomalaisen työn jäljillä

Suomalaisen Työn Liiton tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Edustamme yli 3000 jäsenyhteisöämme, jotka tulevat kaikilta toimialoilta mikroyrityksistä suurtyöllistäjiin. Suurimmalle osalle jäsenyrityksistämme on myönnetty Avainlippu-, Design from Finland- ja tai Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Toimimme sen puolesta, että Suomessa on tulevaisuudessa lisää työtä ja että Suomessa tehtävä työ on kaikille osapuolille merkityksellistä ja arvokasta. Tätä tehtäväämme toteutamme kolmella tapaa:

  1. Toteutamme tutkimuksia ja aktiivista viestintää aihekokonaisuuksista, jotka vaikuttavat merkittävästi Suomessa tehtävän työn menestykseen.
  2. Hallinnoimme ja kehitämme suomalaisesta työstä kertovia merkkejä.
  3. Toteutamme jäsenyhteisöjemme kanssa työn muutokseen ja suomalaisuuden arvoon liittyviä projekteja ja yhteismarkkinointikampanjoita sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella.

Suomalaisen Työn Liiton toimintakertomus ja tilinpäätös 2016

Näyteikkuna

Tutustu jäsenyritystemme tarinoihin, mistä suomalainen menestys syntyy sekä miten yritykset hyödyntävät merkkejämme liiketoiminnassaan.

Seuraa keskustelua

#suomalainentyo #avainlippu #yhteiskunnallinenyritys #designfromfinland #sinivalkoinenvalinta #madebyfinland #avainklubi #merkityksellinentyo