Suomalainentyö.fi Sinivalkoinenvalinta.fi Avainklubi.fi Jussi-lehti Sinivalkoinenjalanjälki.fi Designfromfinland.com Suomalainenjoulu.fi

Made by Finland

Made by Finland -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Made by Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.


Tutustu teemaan

Merkityksellinen ja arvokas työ

Suomalaisen Työn Liitto aloitti merkityksellistä ja arvokasta työtä käsittelevän tutkimusohjelman vuonna 2014 yhdessä kansainvälisen tutkimus- ja konsulttitoimisto The Futures Companyn kanssa. Merkityksellisen ja arvokkaan työn tutkimusohjelman myötä määritämme miten uusi liiketoimintakulttuuri ja työympäristö synnyttävät uusia mahdollisuuksia sekä tuottavat arvoa työnantajille, työntekijöille ja yhteiskunnalle.


Tutustu teemaan

Hyvät yritykset näkyviksi

Yhteiskunnalliset yritykset ovat esillä Hyvät yritykset näkyviksi -teemalla MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa koko viikon 9.5.–13.5.2016. Voit katsoa ohjelmajaksot lähetyksen lisäksi Katsomosta.


Tutustu teemaan