Design from Finland

Ainutlaatuinen kotimainen tyrnisuihke silmien hyvinvointiin

Avainlippu- ja Design from Finland -perheisiin kuuluva Piiloset on tuonut markkinoille kuivasilmäisyyden oireiden hoitoon kehitetyn uudenlaisen silmäsuihkeen. Tyrniöljyyn ja hyaluronaaniin perustuva BioDrop MD® Spray on kehitetty ja valmistettu Piilosetin tehtaalla Liedossa.

Käyttölasin tuotanto jatkuu Nuutajärvellä

Tamperelainen perheyritys, Avainlippu- ja Design from Finland -perheisiin kuuluva Nord Design on käynnistänyt ensimmäisen sarjatuotantoisen lasiston valmistuksen Nuutajärven lasikylässä. Yritys jatkaa pitkää lasinvalmistuksen perinnettä ja tarjoaa nuorille suunnittelijoille mahdollisuuden luoda arkeen sopivia käyttöesineitä.

Eurokangas lanseeraa Suomen juhlavuoden sisustuskangasmalliston

Suomen juhlavuoden inspiroimana Eurokangas on toteuttanut taiteilija Markku Pirin suunnitteleman, yhdeksän eri kuosia kattavan sisustuskangasmalliston. Kuosit kumpuavat vahvoista tulkinnoista, jotka osuvat suomalaisten sydämeen tuoden iloa kodin arkeen yli sukupolvien sekä kulttuurien.

Suomalaisia Coreflect®-heijastimia myyty jo yli 100 miljoonaa kappaletta

Suomalaiset Coreflect®-heijastimet ovat näkyviä heijastimia paitsi Suomessa myös maailmalla: heijastimia on 1960-luvulta lähtien valmistettu jo reilusti yli sata miljoonaa kappaletta. Suuri osa heijastimista menee vientiin Pohjoismaihin, muualle Eurooppaan ja aina Australiaan ja Etelä-Amerikkaan asti.

Jussi 2/2016 on ilmestynyt

Vuoden viimeinen Suomalaisen Työn Liiton jäsen- ja sidosryhmälehti Jussi keskittyy erityisesti designiin ja sen merkitykseen liiketoiminnalle. Lehden ilmiö-jutussa palvelumuotoilun ytimessä ovat Ornamon hallituksen puheenjohtaja Kristian […]

Aarnon Puu saa jatkajan Puulonista – Puulon taistelee kotimaisten huonekalujen valmistuksen puolesta

Kuhmoisissa toimiva Puulon Oy on ostanut Padasjoella toimivan Aarnon Puu Oy:n huonekalujen ja puujalosteiden valmistusliiketoiminnan. Liiketoiminta siirtyi uuden omistajan vastuulle liiketoimintakaupalla 29.9.2016 alkaen. Yhtiön tavoitteena on vahvistaa sen asemaa merkittävänä kotimaisia huonekaluja ja puujalosteita valmistavana yhtiönä. Yhdistettävien yhtiöiden tuoteportfolio, laitekanta ja asiakkuudet täydentävät toisiaan, joten yhdistyminen antaa hyvät mahdollisuudet yhtiön toiminnan kehittämiselle.