Avainlippu

Suomalaisia Coreflect®-heijastimia myyty jo yli 100 miljoonaa kappaletta

Suomalaiset Coreflect®-heijastimet ovat näkyviä heijastimia paitsi Suomessa myös maailmalla: heijastimia on 1960-luvulta lähtien valmistettu jo reilusti yli sata miljoonaa kappaletta. Suuri osa heijastimista menee vientiin Pohjoismaihin, muualle Eurooppaan ja aina Australiaan ja Etelä-Amerikkaan asti.

Mikä on remonttivalvoja, ja tarvitsetko taloyhtiöllesi sellaisen?

Nykyinen asunto-osakeyhtiölaki määrää, että taloyhtiö saa nimittää halutessaan oman valvojan osakkaan tekemälle remontille, kun remontissa puututaan rakennuksen rakenteisiin ja täten kosketaan taloyhtiön omaisuuteen. Taloyhtiöllä on siis lainmukainen oikeus valvoa osakkaan tekemiä remontteja, mutta laskun valvonnasta maksaa osakas. Valvonnalla halutaan varmistaa, että remontti hoidetaan hyvän rakennustavan mukaisesti ja että siitä ei aiheudu vahinkoa kiinteistölle ja siten muille asunto-osakeyhtiön osakkaille.

Sairaalakalustevalmistaja Lojer laajentaa toimintaansa ohjelmistoihin

Sote-uudistuksen myötä julkisen terveydenhuollon laitteet ja kalusteet siirtyvät kunnista maakunnille, ja lain velvoittama laiterekisteri on pidettävä ajan tasalla. Kotimainen, Avainlippu-yhteisöön kuuluva ja kansainvälisestikin tunnettu sairaala- ja hoitokalusteita valmistava Lojer Oy tuo markkinoille sähköisen Easy Care -laiterekisterin. Lojer uskoo, että ohjelmistopalveluille on kysyntää myös vientimarkkinoilla.

Suomen Seniorihoiva Oy:lle myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Suomen Seniorihoivalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa työllistävästä palvelusta. Suomen Seniorihoiva on täysin kotimainen hoiva-alan yritys, joka tuottaa monipuolisia hoivapalveluita ikäihmisten koteihin mahdollistaen arvokkaan elämän omassa kodissa.

Constille Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus

Consti Yhtiöt Oyj on saanut Avainlippu-tunnuksen osoituksena suomalaisesta työstä. Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun ensisijaisena myöntämiskriteerinä on se, että tuote tai palvelu on valmistettu ja tuotettu Suomessa. Consti sai Avainlipun käyttöoikeuden korjausrakentamisen ja taloteknisten palveluiden osalta.

Uusia Avainlippu-tuotteita ja -palveluita

Uusia Avainlippu-merkin käyttöoikeuksia on myönnetty suomalaisille tuotteille ja palveluille. Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Katso kattava lista uusista merkin kantajista.

Plastex valittiin Nordean osakepohjaiseen joukkorahoitusalustaan

Suomalaisten puhallusmuovattujen muovituotteiden johtava valmistaja lohjalainen Oy Plastex Ab on valittu mukaan Nordean osakepohjaiseen joukkorahoitusalustaan, joka tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden hankkia Plastexin osakkeita ja sitä kautta tukea suomalaista työtä ja tuotekehitystä. Nyt käynnistyvä Plastexin joukkorahoitusanti* alkaa 12.12.2016 ja päättyy 31.1.2017. Plastexin liikevaihto kasvoi viime tilivuonna 20 prosenttia 5,8 miljoonaan euroon. Mukanaolo Nordea Crowfunding -joukkorahoitusalustassa tarjoaa yritykselle uusia investointi- ja tuotekehitysmahdollisuuksia, jotka vahvistavat osaltaan yhtiön myynnin kasvua sekä kotimaan että kansainvälisillä markkinoilla.