Mediaseuranta

Topit ja flopit

aneita työtapaturmia. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, jolloin yhtiö saavutti nolla tapaturmaa kokonaisen kalenterivuoden ajan. + Consti Yhtiöt Oyj sai Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden korjausrakentamisen ja taloteknisten palveluiden osalta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun saaminen ed...

Satavuotiaalle Suomelle lahjoja

Itsenäinen Suomi täyttää tänä vuonna sata vuotta, ja tarjolla on jos jonkinlaisia lahjoja. Kyseessä voisi olla vaikkapa eläinten harjakone, Suomen-siniset piilolasit vai Suomenhevonen-postikortti tai ehkäpä potkukelkka? Kampanjan toteuttajiin kuuluu mm. Suomalaisen Työn Liitto.

Kaarinaan nousee Roihan perheen Joutsenmerkitty koti

Kaarinaan on rakenteilla Suomen ensimmäinen Joutsenmerkin ympäristökriteereillä rakennettu pientalo. Rakennuttajapariskunta Sami ja Salla Roiha sanovat Joutsenmerkki-sertifikaatin tiukkojen kriteerien varmistavan, että perhe saa laadukkaan, energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen kodin, jossa on terveellinen sisäilma. Rakennuksessa käytetään FinnEPS Oy:n valmistamia avainlipputunnuksella varustettuja CE-hyväksyttyjä harkkoja.

100 hyvää Suomesta keräsi runsaasti ehdotuksia — äänestyksessä on mukana myös eteläkymenlaaksolaisia yrityksiä

100 hyvää Suomesta -pienyritysmallissa haetaan sataa tuotetta tai palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Kampanjan ensimmäinen vaihe päättyi tammikuun 2017 lopussa. Yritysten lähettämiä ehdotuksia tuli hakuaikana tasan 400 kappaletta. 100 hyvää Suomesta -malli toteutetaan yhteistyössä Elinkeinoelämän keskusliiton, Kauppakamarin, Suomalaisen Työn Liiton ja Suomen Yrittäjien kanssa.

Kiilto Oy on Suomen aktiivisin työpaikka 2016

...remontointiin liimoja, laasteja, tasoitteita, vedeneristeitä, massoja, öljyjä ja lakkoja sekä liimoja eri teollisuudenaloille. Yhtiön tuotannolla on Avainlippu-merkki, ja kaikki yhtiön valmistamat tuotteet ovat omasta tuotekehityksestä. Suomen lisäksi Kiilto Oy:llä on toimintaa yhdeksässä maassa. ...

Sisu Polar HDMT 10x6

Jutussa esitellään uusin Sisu, eli Polar Heavy Duty Mining Truck 10x6. Kuorma-auto on räätälöity Itävallassa toimivalle kaivosyhtiölle. Yhdessä kuvatekstissä mainitaan, että auto on kotimaista suunnittelua sekä avainlipputuotantoa.

Mirka mukana juhlavuoden kampanjassa

Suomalaisen Työn Liitolla, sen jäsenillä ja yhteistyöorganisaatioilla on käynnissä yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja nimeltään Made by Finland. Kampanjan tavoitteena on juhlistaa Suomen juhlavuotta sekä kertoa, millaisella työllä rakennetaan suomalaista hyvinvointia. Mukana kampanjassa on myös Mirka Oy. Yhtiön toimitusjohtaja Stefan Sjöberg kertoo, että he lähtivät mukaan, koska halusivat tuoda esiin juhlavuoden ja suomalaisen työn tärkeyttä. Yhtiön hiomatuotteet ja Mirka®DEROS-hiomakone ovat saaneet Avainlippu-tunnuksen.

Insändare: Eckerö Line lierat med tokfennomaner

...vanligtvis estniskt eller svenskt. Ett exempel på sådan kundrespons hänger samman med att Eckerö Line sedan många år har rätt att använda symbolen ”Nyckelflaggan”, en symbol som används av företag godkända av Förbundet för Finländskt Arbete. Vi har faktiskt fått en del kommentarer av karaktären ”...

Kotimaisin voimin

Artikkeli kertoo raaseporilaisesta Sisu-Autosta, joka valmistaa kuorma-autoja. Artikkelissa mainitaan, että Sisulle on myönnetty sekä Avainlippu että Design from Finland -tunnukset. Sisuissa tuotteiden kotimaisuusaste vaihtelee autokohtaisesti autojen vaihtelevien päällirakenteiden vuoksi.

Työtä tekevät valokeilaan

Suomalaisen Työn Liiton Made by Finland -kampanja kannustaa suomalaisia keskustelemaan ja jakamaan tarinoita suomalaisesta työstä ja omasta työstään. Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala kertoo, että Made by Finland -sivustolla nostetaan esille inspiroivia tarinoita suomalaisen työn tekijöistä. Taustalla on Lausalan mukaan ajatus siitä, että jokaisen tekemä työ on arvokasta ja luo yhteistä hyvinvointia. Kampanjaan liittyen järjestetään lokakuussa valtakunnallinen avoimet ovet -tapahtuma, jolloin organisaatiot ja yritykset voivat kutsua ihmiset tutustumaan toimintaansa.

68 prosenttia suomalaisista näkee kodin turvapaikkana

Suomalaisen Työn Liiton tutkimus kertoo, että 68 prosenttia suomalaisista arvostaa kodin rauhaa. Tutkimuksen mukaan koti nähdään paikkana, jossa voi olla oma itsensä ja rentoutua. Erityisesti nuorille kodin rauha on tärkeä asia. Vain 4 prosenttia tutkimukseen vastanneista ilmoitti kodin olevan paikka, jossa piipahdetaan nukkumassa.

Eckerö Line går tokfennomanernas ärenden

...vanligtvis estniskt eller svenskt. Ett exempel på sådan kundrespons hänger samman med att Eckerö Line sedan många år har rätt att använda symbolen ”Nyckelflaggan”, en symbol som används av företag godkända av Förbundet för Finländskt Arbete. Vi har faktiskt fått en del kommentarer av karaktären ”...