Jussi-lehti

Suomalaisen Työn Liitto julkaisee kolme-neljä kertaa vuodessa Jussi-nimisen jäsen- ja sidosryhmäjulkaisun. Voit lukea Jussin myös verkossa osoitteessa jussi.avainlippu.fi

Mikäli haluat liittyä Jussin postituslistalle, ota yhteys: hanna.malinen@avainlippu.fi

Muotoiltua palvelua

Palvelumuotoilu on tämän hetken kuuma peruna. Kuten parhaat asiat yleensä, sekin on lopulta yksinkertainen juttu: kun asiakas otetaan mukaan suunnitteluun jo varhaisessa vaiheessa, syntyy parempia tuloksia.

The post Muotoiltua palvelua appeared first on Jussi.

Apua tarjolla

Jos ihmisellä on sosiaalisten tilanteiden pelko, voiko olettaa, että hän soittaa kymmeniä puheluita tuntemattomille ihmisille saadakseen apua? Minduu lähti ratkaisemaan ongelmaa ja kehitti täysin uudenlaisen palvelun.

The post Apua tarjolla appeared first on Jussi.

Designin reissu maailmalle

Ennen kaikki oli yksinkertaista ja selvää. Muotoilun tunnisti helposti. Oli Tapio Wirkkala, oli Timo Sarpaneva, oli Kaj Franck ja tietysti Alvar Aalto. Oli taiteilijoita, kuten Nanny Still ja Paavo Tynell, jotka tekivät designia. Messinkiset valaisimet oppi tunnistamaan vaikka silmät kiinni. Niin selkeä ja hahmotettava muotokieli oli.

The post Designin reissu maailmalle appeared first on Jussi.

Hyväksi hitsautunut

Lahtelainen Kemppi Oy tahtoo omalta osaltaan tehdä maailmasta turvallisemman paikan. Ja varmistaa, että hitsauslaitteista ja designista voidaan puhua luontevasti samassa lauseessa.

The post Hyväksi hitsautunut appeared first on Jussi.

PUUSTA PIDEMMÄLLE

Yli satavuotias puunjalostusyritys Koskisen Oy panostaa puudesignissa
käytettävän sahatavaran jalostamiseen. Yhtiön toimitusjohtaja Markku Koskinen kertoo erikoistumisen olevan keino vastata kansainväliseen kilpailuun – Avainlippu-tunnuksen arvoinen suoritus!

The post PUUSTA PIDEMMÄLLE appeared first on Jussi.

Miten mitata työtä?

Suomalaisen Työn Liitto loi suomalaisen työn indikaattorin mittaamaan työn merkityksellisyyttä. Kymmenen vuoden aikana erityisesti tuottavuus on heikentynyt.

The post Miten mitata työtä? appeared first on Jussi.

Aina jäljillä

Huimassa nosteessa oleva paikannuspalvelukehittäjä Yepzon Oy aikoo alansa markkinajohtajaksi vielä vuoden sisällä. Yhtiö tähtää suoraan kansainvälisille markkinoille. Yepzon sai viime keväänä Design from Finland -merkin.

The post Aina jäljillä appeared first on Jussi.